Remedii naturiste

Folosiți Aloe Vera împotriva fibromului uterin si va ajuta sa renunțați la operație!

 

 

Cunoscut sub numele de tumoarea uterului, fibromul uterin se caracterizeaza printr-o umflatura tare aparuta in zona uterului, mai ales la femeile aflate in perioada de fertilitate si la premenopauza.

Una dintre cauzele acestei excrescente este dezechilibrul intre nivelul de estrogen si progesteron, la care se pot adauga stresul si excesul de greutate.

Pentru a nu ajunge pe masa de operatie, ar fi bine sa tineti sub control fibromul, apeland la remedii naturale. Iata doua dintre ele!

 

Remediu folosit in Mexic:

Rupeti partea verde a unei frunze de aloe vera si taiati-o in bucati mici sub forma de supozitor. Introduceti-l in vagin inainte de culcare. Efectuati acest tratament o data la doua saptamani, pana la disparitia fibromului. Aveti grija sa-l intrerupeti in perioada ciclului menstrual.

In loc de supozitoare, puteti folosi gelul natural extras tot din frunze de aloe, preparat de voi inseva (indeparati mai intai stratul galben de sub coaja plantei). Colectati cu o lingura gelul ramas de la fiecare frunza. Modelati ovule, puneti-le la frigider, apoi introduceti in vagin cate unul in fiecare seara, timp de o saptamana.

Cataplasma de ulei de ricin, reteta buncii:

Pentru imbunatatirea circulatiei sanguine din regiunea uterina si pentru a contribui la disparitia fibromului, utilizati ulei de ricin sub forma de cataplasma.

Inmuiati o carpa curata in ulei de ricin si asezati-o pe stomac. Puneti o sticla cu apa calda peste. Lasati sa actioneze minimum 30 de minute. Repetati procedura in fiecare seara, in timp ce va uitati la programul preferat de la televizor. 

Ce s-ar mai putea adauga:

Cele doua metode prezentate in materialul de fata vor da roade, daca veti face si o curatire a ficatului, locul in care pesticidele din unele alimente si toxinele se adapostesc pentru a favoriza dezvoltarea fibroamelor (uterin/mamar).

Lupta impotriva unui fibrom pe cale naturala necesita timp, dar rezultatele pot fi definitive. Cu toate acestea, e bine sa cereti sfatul medicului, ca sa fiti sigure ca respectivele remedii sunt potrivite cazului dumneavoastra.

 

Sursa: Secretele