Remedii naturiste

Cum să scapi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu de depunerile de grăsime, în timp record… Iată metodele care chiar funcționează!

 

 

 

 

Ne place să avem un abdomen plat, aşa că am recurge la diverse tehnici pentru a atinge acest obiectiv. Şi unul dintre cele mai bune este în cele mai multe case.
Cheia pentru a reduce nivelul abdomenului este la îndemâna noastră şi cel mai bun lucru despre asta, este că e super economic. Bicarbonatul de sodiu este formula pentru a pierde în greutate. Ştii de ce este atât de eficient? Deoarece conţine compuşi alcalinizant şi este digestiv.

Următoarea întrebare care ar apărea este: Cum se utilizează bicarbonatul pentru a obţine kg pe care le doresc? Există trei moduri de a folosi bicarbonat de sodiu pentru a ne ajuta să scădem în mod semnificativ volumul abdomenului nostru şi pentru a obţine un abdomen plat.

Această este calea corectă pentru a se pregătii bicarbonat de sodiu !

Bicarbonatul de sodiu cu suc de lămâie şi grapefruit.

Ingrediente: 1 linguriţă. de bicarbonat de sodiu, 1 lămâie sau grapefruit, O jumătate de pahar cu apă

Mod de preparare:

Se dizolvă bicarbonatul în pahar de apă şi se adaugă sucul de lămâie sau grapefruit. După aceasta, se amestecă bine până toate ingredientele sunt dizolvate. Consumaţi această băutură pe stomacul gol, la 20 de minute înainte de micul dejun.

Bicarbonatul de sodiu cu oţet de cidru de mere .

Ingrediente: 2 linguri de oţet de mere, 1 pahar cu apă, ½ linguriţă. de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un pahar că şi băutura anterioară. Consumă-l pe stomacul gol, şi vei observa rapid că vei pierde în greutate şi arde grăsimea corporală, de asemenea!

Bicarbonatul de sodiu cu fructe

Ingrediente: 2 lămâi, 2 căni de apă, 1 cană de căpşuni, 1 buchet de frunze proaspete de mentă, o linguriţă de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele. Evită punerea de zahăr în mix! Se consumă de 2 ori pe zi şi se poate include gheaţă, dacă preferaţi rece.
Un alt lucru care va ajută la arderea grăsimilor corporale este eliminarea făinei şi zaharurilor. Inclusiv mai mult bicarbonat de sodiu în dietă ta va face minuni pentru corpul tău!

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient minunea care are nenumarate intrebuintari. In combinatie cu alte doua ingrediente te poate ajuta sa ai un abdomen plat.

Proprietatile bicarbonatului de sodiu si puterile miraculoase de a repara orice in combinatie cu alte substante sau ustensile sunt larg raspandite in toata lumea deja. Cu toate astea, nu multi au apucat inca sa cunoasca reteta dupa care poti sa prepari bicarbonatul de sodiu astfel incat sa te faca sa scapi de tesutul adipos din zona abdominala, scrie HealthAndHealthyLiving.com.

Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu — 2 linguri de otet, un pahar cu apa

Preparare: Amesteca bicarbonatul de sodiu cu otet intr-un pahar cu apa.

Mod de folosire: Consuma preparatul zilnic pe stomacul gol, inainte de a lua micul dejun.

Inainte de a aborda aceasta metoda de slabit, este indicat sa consultati medicul de familie sau medicul specialist, scrie antenastars.

 

Sursa: desanatate