Remedii naturiste

Tratează spondiloza și alte afecțiuni ale corpului cu rețetele Djunei, cea mai puternică femeie a lumii! Efectele sunt remarcabile

 

 

 

 

Despre puterile vindecătoare ale Djunei Davitasvilie, cunoscută sub numele de fenomenul D e greu de explicat. Înzestrată cu niște puteri absolut incredibile, motiv pentru care a fost numită și cea mai puternică femeie din lume, aceasta își trata pacienții de la distanță, iar efectele erau remarcabile.

Chiar dacă a trecut în lumea drepților, Djuna a lăsat moștenire leacuri incredibile…

Cataplasme cu ridiche neagră și ustoroi pentru spondiloză

Împotriva dureroaselor crize de spondiloză, Djuna recomanda comprese cu frunze de brusture, partea lucioasă, puse pe locul cu probleme.

De asemenea, în timpul crizei de spondiloză, Djuna recomanda și o altă procedură: se toacă mărunt o ridiche neagră și o căpățână de usturoi, se amestecă și se aplică sub formă de comprese pe locul afectat.

În cazul sclerozei vasculare cerebrale se toacă mărunt o lămâie și se amestecă cu un pahar cu măceșe, un pahar cu răchițică și un pahar cu miere de albine. Se administrează 20-40 g înainte de masă.

De asemenea, bolnavii trebuie să consume ceai din rădăcină de pătrunjel, fiartă într-o jumătate de litru de apă, de două-trei ori pe zi, câte o lingură.

Trei mari categorii de alimente

Tot marea clarvăzătoare Djuna, a împărțit alimentele în trei mari categorii:

1. Acizii, din categoria cărora fac parte ciupercile, nucile, carnea, peștele, zeama de carne, ouă, fasole boabe, semințele de floarea soarelui, vinetele.

2. Neutrele, adică verdeață, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grăsimi, ulei vegetal.

3. Bazele, formate din pâine, paste făinoase, orez, cartofi, zahăr, miere de albine.

Lactatele, interzise când vă curățați organismul

Djuna recomanda să nu se amestece la aceeași masă alimentele din categoria 1 cu cea din categoria 3.

Se pot combina însă categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu categoria 3. Diferența dintre mesele acide ș cele bazice trebuie să fie de minimum trei ore.

De asemenea, potrivit Djunei, când vă hotărâți să curățați organismul, lactatele sunt total interzise. Nu se bea apă în timpul mesei, ci la o oră după aceasta. Se recomandă ca în fiecare zi, dimineața și seara să fie mâncat un cățel de usturoi.

 

Sursa: Secretele