Credinta

Rugăciune pentru sporul casei, sanatate, binele familiei şi izbăvirea de pagube si pacate

 

 

Rugăciune pentru sporul casei, binele familiei şi izbăvirea de pagube si pacate

 

Rugăciune pentru sporul casei – Citește această rugăciune pentru sporul casei zilnic. Este de ajutor și pentru binele familiei, dar și pentru izbăvirea de pagube și necazuri. Zilele de post, de peste an, dacă sunt ținute, fac ca rugăciunile să fie și mai puternice.

Fiecare credincios se roagă pentru diferite trebuințe–de bani, de sănătatea familiei, pentru sporul casei, binele celor apropiați și multe altele.

Cel mai important lucru de înțeles este acela că pentru a primi ceva necesar, precum spui în rugăciune, este necesar să oferi ceva la schimb.

Acest lucru poate însemna respectarea posturilor de peste an, păstrarea gândurilor pozitive, alungarea gândurilor necurate care îmbolnăvesc.

Este important să mergi și la biserică să te rogi și să asculți Cuvântul lui Dumnezeu.

Trebuie să meriți ceea ce ceri, precum un școlar care-și dorește o notă mare. Dacă nu este pregătit, nu are cum să obțină un calificativ prea bun.

Despre rugăciunile pentru sporul casei poți afla de la duhovnicul tău sau de la un preot. Acesta îți va ghida pașii pe drumul pe care ți-l dorești – să ai spor în toate.

Rugăciune pentru sporul casei, binele familiei și izbăvirea de pagube
Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, care întru cele înalte locuieşti şi spre cele smerite priveşti, binecuvântează casa noastră şi cu puterea Ta, întăreşte-ne pe noi, robii Tăi (numele), cei ce locuim în ea.

Rugăciune pentru sporul casei, binele familiei şi izbăvirea de pagube – Bine este, Doamne, ca şi casa noastră să ne fie ca o doua biserică, în care noi ne închinăm înaintea sfintelor icoane şi ne rugăm Ţie. Binecuvântează, Doamne, găspodăria noastră şi înmulţeşte în ea toate bunătăţile, ca să uităm de grijile şi nevoile pământeşti şi să putem lucra mai cu osâdrie pentru dobândirea vieţii cele veşnice şi pentru a ajunge în locaşurile Tale cele sfinte.

Îndepărtează de la noi toate cursele vrăjmaşului celui pierzător de suflete, trimite pe îngerul Tău cel milostiv, ca să ne păzească şi să ne ferească de toată răutatea şi să ne povăţuiască spre lucrarea tuturos faptelor celor bune şi spre împlinirea sfintelor porunci.

Că ţie ţi se cuvine a ne milui şi a ne mântui, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Alături de această rugăciune mai poți rosti
Acatistul Sfântului Ierarh Spiridon se poate citi luni, marți, miercuri și vineri.

Paraclistul Maicii Domnului, în fiecare seară.

Acatistul Sf. Mucenic Mina, se va citi dimineața și seara pentru izbăvirea de necaz și de pagubă, timp de 40 de zile.

Se poate citi si Psaltirea de 3 ori în aceste 40 de zile, însă numai cu binecuvîntarea preotului.

Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului se citește zilnic, pentru ferirea de rele.

Rugăciune pentru sporul casei, binele familiei şi izbăvirea de pagube.

 

Sursa: Bensan Romania