Credinta

Ce să nu faci atunci când bate clopotul la biserică

 

 

 

 

Uită de problemele cotidiene

Dacă auzi bătaia clopotului în timpul zilei, opreşte-te pentru un moment din ceea ce faci şi acordă-ţi câteva minute pentru a medita, potrivit divahair.ro. Gândește-te mai mult la tine şi la cei dragi ţie. Acest lucru te va ajuta mult şi îți va induce o stare de linişte şi echilibru.

Nu da muzica la maximum

În general, clopotele bat duminica, înainte sau în timpul slujbelor. Într-un astfel de moment, este indicat să reduci volumul muzicii. Se va instala o atmosferă paşnică, iar asta să te pregăteşti cum se cuvine pentru o nouă săptămână.

Nu vorbi urât, nu jigni şi nu bârfi

Atunci când bat clopotele, și nu numai, este indicat să te abții de altfel de comportamente. Dacă ai adunat ceva tensiune în ultima vreme sau ești nervoasă, mai bine ascultă bătaia clopotului de la biserică pentru că vei reuși să scapi de emoțiile negative.

Nu-ți săruta iubitul!

Dacă ești în preajma iubitului și ai auzit bătaia clopotelor, ar fi mai bine să eviți gesturile intime. Poți să lași asta pentru mai târziu. Este un semn de respect pentru ceea ce semnifică acel sunet. De obicei, clopotele bat pentru un motiv bine întemeiat. Acestea pot să anunţe un eveniment religios sau un necaz petrecut în familia cuiva, ori alungă, potrivit unor credințe, un fenomen extrem – grindină, furtuni.

 

Sursa: Avantaje.ro