Remedii naturiste

TOATE FEMEILE ajunse la MENOPAUZĂ trebuie să țină cont de aceste îndrumări foarte utile! Citește-le și reține-le!

 

 

 

 

Foarte multe femei ajung la menopauză dar nu știu cum să reacționeze adecvat la această etapă a vieții, care este absolut normală pentru fiecare femeie din lume!

Din acest motiv am decis să povestim despre cele mai importante sfaturi pe care ar trebui neapărat să le urmezi. Extrem de multe femei consideră că o dată ce au ajuns la menopauză, nu-și vor mai putea trăi viața așa cum au făcut-o până acum.

Încearcă să ții cont de următoarele:

– încearcă să folosești cu partenerul tău mai mult lubrifiant, pentru a evita durerile și acele senzații inconfortabile în timpul actului;

– evită lubrifiantele care conțin ulei, încearcă să le folosești mai des pe cele pe bază de apă;

– nu te speria atunci când înțelegi că ajungi mai greu la momentul culminant al plăcerii în timpul unui act, acesta este un lucru normal, cu care te vei deprinde, vorbește cu partenerul tău și acesta va ști pe viitor cum te poate satisface;

– încercați alte poziții, poate chiar poziții noi, iar acestea pot stimula senzații noi, care uneori ajung să fie și mai tari și satisfăcătoare!

Nu uita de aceste îndrumări și dacă ai ajuns la această etapă din viața ta, nu uita că îți poți continua viața așa cum ai făcut-o mereu, în mod obișnuit!

 

Sursa: secretelesanatatii