Povesti de viata

Un cântăreț cunoscut din România are un castel impresionant de 5 milioane de euro. Mulți nu știau cât de bogat este veteranul solist!

 

 

 

 

Judecând după cetatea sa, rockerul Adrian Sărmășan poate fi supranumit Regele cu chitara! Solistul, caz unic în lumea muzicală românească, are propriul castel, unul impresionant, acasa, la Turda.

În vreme ce mulți din colegii săi de breaslă speră să se îmbogățească din muzică, ca apoi să guste din luxul vieții, mai practic, la 55 de ani ai săi, veteranul solist ale cărui începuturi datează de pe vremea ”Cenaclului Flacăra”, a rezolvat prin abilitățile sale de businessman râvnitul deziderat. Astfel încât, în prezent, Adrian face muzică și scrie de plăcere, fără apăsarea grijilor vieții cotidiene și nu acceptă nici o formă de compromis artistic.

Situat în centrul medieval al localității de unde este originar, lângă Castrul Roman, castelul-hotel unde ”domnește” veteranul artist este un loc al recreerii, al ospățului, cântecului și al distracției, căci crema artiștilor țării își caută motive să tragă acolo, atunci când sunt în zonă. Ineditul constă în combinarea stilului de arhitectură și amenajarea în stil medieval cu facilitățile de cazare moderne. Castelul cuprinde 18 camere și apartamente moderne construite între anii 2000-2004 pe un teren de aproape 2000 de metri pătrați. Imensa proprietate cuprinde și un restaurant de 4 stele, unul în ton cu tema istorică, unul dedicat popularului personaj Dracula. Activitatea sa muzicală și afacerile sunt două lucruri diferite în viața lui Adrian Sărmășan, pe care nu le amestecă niciodată.

Rockerul Adrian Sărmășan și-a scos ”palatul” la vânzare!

 

adrian-sarmasan-castel3

 

Din păcate, nonconformistul ”prinț” cu tatuaje, ciocate și veșnic însoțit de chitarele sale, pe care le-a cărat în întreaga lume (artistul fiind și globetrotter pasionat), a început să se simtă cam stingher în propriul castel, așa că respectivul complex turistic a fost scos la vânzare, conform ofertelor imobiliare și presei locale, pentru suma de 5 milioane euro.

Patroni de pensiuni și hoteluri

Și alți artiști au investit în pensiuni și hoteluri, însă niciunul nu-l întrece pe rockerul Adrian Sărmășan. Ovidiu Komornyik este unul din cei trei acționari ai unui nou și arătos hotel din cel mai sudic punct românesc la Marea Neagră, Vama Veche, iar Leo Iorga și Andreea Bănică au deținut pensiuni la Eforie Nord, Mihai Găinușă are o cabană montană la Cheia.

 

adrian-sarmasan-castel-turda

 

Sursa: MagazinulDeCase