Remedii naturiste

Trucul la care au apelat milioane de oameni – Un singur obicei, repetat în fiecare dimineață, te scapă de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt

 

 

 

 

Va prezentam o reteta foarte simpla, ce se poate face in propria casa, este accesibila oricui si cu siguranta va fi urmata de foarte multi dintre voi, incepand cu dimineata urmatoare.

Dupa 30 de minute puteti servi micul dejun. ( Puteti consuma micul dejun preferat, orice doriti, portia sa fie mica)
Inainte de masa de pranz, trebuie sa consumati un preparat care se face foarte usor.

 

Ingrediente:

– 200 de ml de apa
– sucul de la 2 lamai
– 2 lingurite de otet de mere
– 2 lingurite de miere
– 1/2 de lingurita de Ghimbir pudra

Amestecati toate ingredientele bine, pana cand veti obtine un preparat omogen. Consumati intreg preparatul inainte de masa de pranz.

 

Efecte:

Acest amestec va stimula digestia ce va conduce la arderea grasimilor si la pierderea in greutate, ajutand ficatul sa elimine toxinele din organism intr-un ritm alert.
De asemenea acest preparat va regla nivelul zaharului din sange.

Corpul tau va deveni alcalin, datorita reglarii nivelului pH-ului.

Aceasta bautura va face diferenta, si veti simti cu siguranta efectele dupa maxim 7 zile! De obicei in 7 zile ar trebui sa pierdeti in greutate circa 2 kg, ajungand ca intr-o luna de zile, sa scapati de 7-8 kg.

Dupa consumul acestui preparat puteti lua pranzul si apoi masa de seara dupa poftele fiecaruia, servind portii nu foarte mari de mancare, cu mentiunea ca masa de seara sa nu fie servita mai tarziu de ora 18.00.

Acest regim se poate face pe o perioada de 4 luni pe an. Daca incepeti luna aceasta, faceti pauza apoi doua luni, dupa care puteti incepe din nou.

De exemplu: Tineti regimul in lunile – martie-iunie-septembrie-decembrie.

 

 Sursă