Bauturi

Tinctura de rostopasca pentru nodulii tiroidieni: tiroidita autoimună

 

 

Tinctura de rostopasca pentru nodulii tiroidieni: tiroidita autoimună

 

 

Tinctura de rostopasca pentru nodulii tiroidieni: tiroidita autoimună

În urmă cu trei ani am fost diagnosticată cu tiroidită cronică autoimună, sub formă nodulară. După șase luni de tratament cu pastile, a fost propusă o operație. Dar am început tratamentul cu rostopasca. . Voi descrie în detaliu. Colecționează planta de rostopasca cu flori. Tăiați mărunt .. Umpleți bine sticla  de culoare închisă, puțin mai mult de jumătate și umpleți-o cu vodcă. Lăsați  timp de 2 săptămâni, agitând ocazional, apoi strecurați-o.

Luați pe stomacul gol 1 dată pe zi (dimineața), începând cu două picături cu 50-70 ml de apă fiartă, adăugând 2 picături în prima zi, trei picături a doua zi…..  Astfel, sa ajungeți la  16 picături și continuați să beți o lună. Apoi faceți o pauză timp de 7-10 zile, apoi beți 16 picături pe stomacul gol în fiecare zi timp de o lună.

Am băut celidină timp de 4 luni și am făcut o ecografie a glandei tiroide. Rezultatele examinării m-au convins și mai mult de corectitudinea tratamentului. Nodurile au scăzut.

Am continuat să consum  până la 1 an și 3 luni. La următoarea examinare, medicul nu a găsit nicio patologie în glanda tiroidă. Pe parcurs, ficatul și vezica biliară au revenit la normal. Și înainte au existat probleme și cu aceste organe.

 

Sursă