Bauturi

Se consumă numai o ceașcă pe zi, înainte de cină! Băutura care îți subțiază talia în numai șapte zile

 

 

Se consumă numai o ceașcă pe zi, înainte de cină! Băutura care îți subțiază talia în numai șapte zile

 

Să ai un abdomen plat este visul fiecărei persoane. Mai ales în sezonul cald, hainele subțiri ori costumele de baie trebuie să arate foarte bine pe corp, iar un abdomen umflat nu este de dorit.

Pentru multe persoane, grăsimea de pe abdomen reprezintă în primul rând o problemă estetică. Însă, stomacul umflat ascunde mai multe probleme, iar în timp, poate cauza extrem de multe probleme.

Cei care vor să slăbească sănătos și fără efecte adverse trebuie să țină cont de niște sfaturi de-ale nutriționiștilor. Mâncărurile bogate în fibre și în proteine ajută la scăderea sănătoasă în greutate.

Există și persoane care apelează la pastile de slăbit, fără să cunoască efectele adverse ale acestora. Multe dintre ele ajung să creeze probleme la nivelul inimii, dar și al stomacului, iar medicii nu le recomandă.

Se spune că o dietă nu poate fi eficientă fără un plan de exerciții bine pus la punct. Sedentarismul nu face deloc casă bună cu o sănătate de fier, așa că și niște ieșiri în aer liber în parc pot ajuta la scăderea în greutate.

De asemenea, niște abdomene sunt de mare ajutor pentru a avea un abdomen plat în cel mai scurt timp. Cei care au probleme cu spatele și nu pot face abdomenele de jos, pot apela la cele din picioare. Stând în picioare, se ridică un picior, apoi celălalt.

Băutura pentru slăbit care se consumă timp de 7 zile înainte de cină

Iată și o rețetă care te va ajuta să dai mai ușor jos grăsimea de pe abdomen. Combinată cu o alimentație echilibrată, această rețetă promite scăderea totală a grăsimii abdominale. Iată de ce ai nevoie:

– 2 lingurițe de oțet de mere

– 1 linguriță de miere pură

– 1 ceașcă de suc de grapefruit.

Se amestecă ingredientele și se consumă înainte de cină, timp de șapte zile consecutiv. După cele șapte zile, ar trebui să vezi o îmbunătățire semnificativă a felului în care arată abdomenul tău.

 

 Sursa