Credinta

Rugăciune pentru a reda sporul casei, ce se citește vinerea!

 

 

 

 

Rugăciunea de vineri pentru sporul casei – Din ce în ce mai multe familii se plâng că au pagubă în casă. Din cele mai vechi timpuri, acest lucru se întâmplă atunci când cineva s-a luat sporul casei. Iată ce rugăciune trebuie să citiți în acest caz…

Rugăciunea de vineri pentru sporul casei – Rugăciunea se citește în ziua de vineri

Pentru a nu trece printr-o asemenea situația, este bine să nu dați bani cu împrumut nimănui pentru că, așa cum a mărturisit sfântul părinte Ilarion Argatu, e posibil să vi se lege vrăji pe bani.

Astfel, în momentul în care vi se vor înapoia, dumneavoastră îi veți pune lângă ceilalți din casă și paguba e făcută. Dacă totuși acest lucru s-a întâmplat, părintele Argatu vă învață să țineți post luni, miercuri și vineri, curățați banii cu detergent, apoi dați-i cu apă sfințită.

Iată și rugăciunea…

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Înalt, mă rog ţie cu smerenie către a Ta slavă şi vrere, dă-mi Puterea de a înmulţi pâinile şi peştii, cum a făcut în pustietate Puterea Ta Dumnezeiască, când ai săturat noroadele.

Vezi-ne Iisuse Hristoase viaţa şi nevoile  și asemeni păsărilor cerului fă-ne să dobândim, tot ce ne este de trebuinţă. Nu cerem Dumnezeule averi, nu cerem bogăţii, ci doar atât cât cere trupul nostru muritor, pentru a vieţui în lumea în care ne-ai lăsat, Dumnezeule Prea Înalt.

Prin puterea şi voinţa ta, din ceea ce avem, prin mare mila Ta,  să dăm cu dragoste celor care nu au, astfel încât să se bucure  și cel strain şi cel nevoiaş şi cel bolnav de la masa noastră, de la casa noastră, de la toate ale noastre când nevoia bate la uşă.

Nu rămânem ferecaţi, ci dăruim cu sufletul curat, mulţumindu-i lui Dumnezeu că avem de unde da din prinosul casei noastre celor nevoiaşi, celor străini. Dă-ne bucuria Doamne, că suntem în stare de a da.

Amin”.

 

Sursa: Secretele