Bauturi

O băutură naturală, ieftina si foarte eficienta, ideală pentru gestionarea diabetului!

 

 

 

 

Diabetul este o afecţiune cronică ce apare pe fondul dezechilibrelor insulinice. Insulina este un hormon produs de pancreas, cu rol de echilibrare a glicemiei şi de reglare a producţiei de energie celulară. Diabetul este o boală gravă care, netratată, poate chiar pune în pericol viaţa pacientului.

Pacienţii cu diabet pot duce o viaţă relativ normală. Tratamentul include injecţii periodice cu insulină şi presupune respectarea unui regim strict, dar diabetul mai poate fi gestionat şi pe cale naturală. Remediul pe care ţi-l propunem astăzi este ieftin de preparat şi potenţează efectul echilibrant al tratamentului farmaceutic, reducând astfel nevoia de medicaţie. Iată în ce constă şi cum se prepară:

 

Ingrediente:

300 grame de ţelină

6 lămâi

 

Preparare:

Spală ţelina şi dă-o pe răzătoare, după care stoarce peste ea zeama celor 6 lămâi. Închide borcanul, pune-l într-o oală umplută pe jumătate cu apă, apoi pune oala pe foc. Când apa din oală atinge punctul de fierbere, ia vasul de pe foc şi pune-l la răcit. După răcire, mută preparatul într-un alt borcan curat şi ţine-l la frigider.

Consumă zilnic o lingură din acest remediu dimineaţa înainte de micul dejun ca să potenţezi tratamentul farmaceutic şi, astfel, să gestionezi mai bine simptomele de diabet.

 

Sursa: Secretele