Horoscop

Horoscopul arab: află ce semn îţi corespunde şi ce spune despre tine si despre destinul tau!

 

 

 

 

Zodiile arabe corespund semnelor din horoscopul european, cel mai cunoscut dintre toate tipurile de zodiace existente.

Sabia: 24 noiembrie – 3 ianuarie
Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie
Arcul: 11 februarie – 19 martie
Cuţitul: 20 martie – 1 mai

Pumnalul: 2 mai – 15 iunie
Suliţa: 16 iunie – 22 iulie
Praştia: 23 iulie – 4 septembrie
Spada: 5 septembrie – 14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie – 23 noiembrie

 

Horoscop arab: caracteristicile fiecărui semn

Sabia: 24 noiembrie – 3 ianuarie

Plini de energie şi cu chef de viaţă, nativii acestui semn încep multe acţiuni, pe care adesea nu le finalizează, notează eva.ro. Sunt percepute drept persoane superficial şi au nevoie să înveţe ce înseamnă organizarea. Sunt adevăraţi cuceritori, aşa că nu duc lipsă de pretendenţi, însă le este greu să rămână mult timp alături de cineva, pentru că se plictisesc destul de repede.

Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie

Persoanele născute sub acest semn sunt firi puternice şi par insensibile, dar ascund un suflet bun, în ciuda faptului că spun lucrurilor pe nume, oricât ar fi de dureroase. Nu au întotdeauna răbdare cu cei care sunt său par mai slabi decât ei, iar viaţa le arăta că pot avea de învăţat şi de la persoanele pe care le considera inferioare.

Arcul: 11 februarie – 19 martie

Deşi par încrezători şi încearcă să demonstreze acest lucru, sunt nesiguri şi rareori au încredere în forţele proprii. Firea duala îi împiedica adesea să realizeze ceea ce-şi doresc, iar regretele îi copleşesc mai ales atunci când acţionează pentru a le face altora pe plac. Liniştea vor reuşi să o capete numai dacă învaţă să echilibreze cele două caracteristici opuse care îi definesc.

Cuţitul: 20 martie – 1 mai

Perseverenţi, muncitori şi încăpăţânaţi, nativii născuţi sub acest semn trec destul de repede peste dezamăgiri şi găsesc mereu forţa să o ia de la capăt. Un impediment în drumul lor spre succes în orice şi-ar propune este impulsivitatea. Regretă acţiunile făcute sub impulsul furiei, mai ales că se întâmplă să reacţioneze destul de violent.

Pumnalul: 2 mai – 15 iunie

Sunt persoane născute pentru a accede pe cele mai înalte trepte sociale, iar pentru a-şi atinge scopul sunt dispuşi să muncească enorm şi să facă sacrificii. Responsabilitatea de care dau dovadă în orice situaţie îi duce în punctul de a-şi pune în pericol sănătatea, pentru că îşi forţează limitele pentru a duce la capăt ce au promis.

Suliţa: 16 iunie – 22 iulie

Viitorul este esenţial pentru aceşti nativi energici şi hotărâţi să facă lucruri importante în viaţă. După ce-şi întemeiază o familie se dovedesc cele mai iubitoare persoane cu partenerii de viaţă şi cu copiii. Intuiţia formidabilă îi ajută să se ferească de persoanele care le pot face rău, iar prietenii îi apreciază pentru discreţia de care dau dovadă.

Praştia: 23 iulie – 4 septembrie

Persoane independente, aceşti nativi nu accepta nicio formă de constrângere. Sunt adepţii schimbării şi simt des nevoia să o ia de la capăt, în toate aspectele vieţii. Resping tradiţiile şi formele învechite de a gândi şi a acţiona, dar totuşi trebuie să înveţe că au nevoie şi de stabilitatea pentru a reuşi în viaţă.

Spada: 5 septembrie – 14 octombrie

Au puterea de a înfăptui lucruri măreţe, dar numai dacă reuşesc să-şi urmeze drumul fără să se lase distraşi de la scopul stabilit. Intuiţia foarte bună îi ajută în drumul lor, şi poate de aceea le şi place să se implice în situaţii dificile, pentru a vedea cum şi dacă vor reuşi să le ducă la capăt cu succes.

Buzduganul: 15 octombrie – 23 noiembrie

Persoane autoritare şi puternice, nativii născuţi sub acest semn sunt lideri înnăscuţi. Extrem de calmi, pare că iau întotdeauna cele mai bune decizii. Pot da impresia că sunt oameni reci, chiar periculoşi, celor care nu îi cunosc prea bine. Nu ezită să se folosească de toate avantajele pentru a-şi atinge scopurile şi au nevoie să-şi domolească tendinţa de tiranie şi autoritate extremă.

 

 

Imagine similară

 

Sursa: Gorj Domino