Remedii naturiste

Dieta Disociată – Slăbești rapid și fără înfometare, până la 5 kilograme în doar 7-10 zile

 

 

 

 

Extrem de apreciată de oamenii care doresc să piardă în greutate rapid, fără eforturi „supraomenești”, dar și fără a pune la loc kilogramele pierdute, dieta disociată (cunoscută și sub numele de regim disociat) a reușit să câștige din ce în ce mai multă popularitate, chiar și printre vedete…

Din acest motiv, de-a lungul anilor, s-au dezvoltat mai multe variante ale acestei diete, toate având același principiu de bază: consumarea unui singur grup de produse alimentare la o masă sau într-o zi / timp de câteva zile. Există astfel dieta disociată pe zile, pe culori, pe mese și pe alimente.

Indiferent de varianta pe care doriți să o urmați, trebuie să aveți în vedere câteva reguli simple, extrem de importante. Aceste reguli vă vor ajuta să vă mențineți sănătatea sistemului digestiv și să vă asigurați că dieta dvs. este sănătoasă și eficient.

Cele 3 reguli de aur ale dietelor disociate

1. Respectați cele trei mese principale ale zilei
2. Nu mâncați după ora 18 sau 19
3. Nu consumați lichide în timpul meselor

De asemenea, este important să evitați consumul de băuturi alcoolice. Puteți consuma apă, ceai și cafea.

Ca orice alte regimuri alimentare ținute greșit sau fără a consulta un medic specialist, dietele disociate vă pot afecta sănătatea ficatului, a inimii sau a rinichilor. De asemenea, pot provoca anemie și oboseală. Din acest motiv, înainte de a începe o dietă disociată, vă recomandăm să consultați un medic specialist și să faceți un set complet de analize.

Dietele disociate sunt recomandate atunci când doriți să pierdeți câteva kilograme bune, într-o perioadă scurtă de timp. Vom prezenta în acest articol dieta disociată pe zile…

Dieta disociată pe zile
Acest regim trebuie urmat timp de 7 zile. Dacă nu trișezi, la sfârșitul celor 7 zile vei putea aveau cu până la 4-5 kilograme mai puțin. Această dietă poate fi repetată numai după două săptămâni.

Ziua fructelor
În această zi, puteți consuma fructele preferate în orice moment și în cantitățile dorite. Evitați bananele și fructe confiate.

Ziua orezului
În această zi a dietei puteți consuma orez, de preferat orez negru, roșu sau brun. Puteți combina orezul cu diferite salate: de țelina, de roșii și alte legume. Nu folosiți ulei sau dressing pentru prepararea acestor salate.

Ziua lactatelor
În această zi a dietei puteți consuma lapte bătut și brânză de vaci, cu puțină smântână.

Ziua sucurilor
Puteți consuma sucuri din fructe sau legume. Se recomandă ca acestea să fie făcute de dvs. și să fie consumate proaspete. Puteți consuma inclusiv pulpa anumitor fructe, deoarece vă oferă fibrele necesare organismului.

Ziua legumelor
Puteți consuma: salată, mazăre, roșii, morcovi, conopidă, broccoli, varză, fasole verde, ridichi, praz, sfecla roșie. Aceste legume pot fi consumate în cantitățile dorite și pot fi gătite în cuptor (fără ulei), pe grătar, la abur sau pot fi consumate crude, sub formă de salată.

Ziua de pește
Puteți consuma orice tip de pește, fiert sau la cuptor, fără nici un fel de sos.

A șaptea zi
În această zi a dietei veți putea consuma câte puțin din toate alimentele permise în zilele anterioare, dar fără să faceți excese.

Care este experiența dvs. cu regimurile disociate? Ați ținut sau doriți să țineți o astfel de dietă? Dacă da, ce rezultate ați obținut? 

 

 Sursa