Remedii naturiste

Dieta cu Apă! Foarte eficienta, recomandată de Bob Harper te poate ajuta să slăbești până la 9 kg în 3 săptămâni

 

 

 

Atunci cand este imposibil sa tineti dieta, va este oferit un truc simplu de catre Bob Harper pentru a obtine silueta dorita. 70% din organismul nostru este format din apa. Cea mai mare greseala comisa de cei care tin dieta este consumul insuficient de apa si sport prea putin.

Caloriile sunt arse de catre apa, aceasta accelerand metabolismul, organismul fiind in acest fel mentinut sanatos si hidratat. Cand este consumata pe stomacul gol, apa poate sa actioneze ca un medicament si sa trateze afectiunile oculare si respiratorii, dereglerile digestive, stimuland astfel ritmul cardiac.

Ne este propusa o cura de slabire cu apa de catre antrenorul vedetelor, starul televiziunii americane- Bob Harper. Acesta spune ca daca veti urma indicatiile lui veti putea slabi in 3 saptamani 9 kg.

Acesta recomanda sa consumati cate 500 ml de apa cu 20-30 de minute inainte de fiecare masa. Veti ajunge astfel mai repede la senzatia de satietate.

Rezultate mai bune vor aparea cand veti bea mai multa apa si sa va formati un program care trebuie sa fie respectat cel putin o saptamana.

Functionarea rinichilor este ingreunata de lipsa apei, o parte din sarcinile sale fiind transferate ficatului. Ficatul are rolul de a transforma in energie grasimile, iar atunci cand preia din sarcinile rinichilor, el nu mai functioneaza la fel de eficient, avand ca rezultat depunerea surplusurilor.

Apa este cel mai important catalizator pentru a mentine si scadea greutate, deoarece:

Activeaza metabolismul
Este mentinuta senzatia de satietate
Este impiedicata depunerea grasimilor
Este oferita energia necesara organismului
Reteta lui Bob Harper
Beti 2 cani de apa inainte de micul dejun
Beti 1 l de apa timp de 30 de minute la pranz
Beti 2 cani de apa inainte de cina

Organismul trebuie hidratat intre mese, este bine sa consumati 2,5-3 litri de apa. Pentru a avea un efect mai bun, este recomanda ca apa sa fie rece.

 

 Sursă