Stiri

Cei de la FBI au terminat raportul legat de moartea Madalinei Manole – Rezultatul socant la care au ajuns americanii!

 

 

Cei de la FBI au terminat raportul legat de moartea Madalinei Manole – Rezultatul socant la care au ajuns americanii! Ce se va intampla acum

 

Mihaela Brooks este romanca din Canada care a anchetat pentru FBI moartea Madalinei Manole. Ancheta se apropie acum de final, iar romanca, care lucreaza la acest proiect de peste 5 ani, a anuntat ca zilele viitoare se va intalni cu un expert in substante toxice. „Voi avea o intalnire, la San Francisco, cu un expert in Furadan pentru finalizarea raportului cazului Madalinei”, a anuntat Mihaela Brooks.

Mihaela Brooks a infirmat faptul ca zilele urmatoare va veni in Romania pentru a se intalni cu Procurorul General al Romaniei. Romanca a prezentat deja cazul mortii Madalinei Manole la o conferinta pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar majoritatea celor prezenti au fost de parere ca nu a fost vorba despre o sinucidere.

Romanca de la FBI nu este singura care a anchetat acest caz. Pete Klismet, un celebru „profiler” care a lucrat multi ani pentru FBI, a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, in care a abordat pe larg cazul „Madalina Manole”.

„Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul, eu nu sunt un politist si cu siguranta nu am nicio autoritate in Romania, asa ca nu va pot spune sa o faceti. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

 

 Sursa