Remedii naturiste

Aceasta bautura te poate ajuta in curatarea plamanilor de mucus si de tutun – rezultate eficiente

 

 

 

 

Ovazul este un ingredient recomandat de nutritionisti in dietele de detoxifiere, datorita beneficiilor pe care le are asupra organismului.

Se pare ca acesta contine nutrienti esentiali intregului organism, precum lecitina, vitaminele A si B, proteine, aminoacizi, niacin, biotina, calciu, fier, fosfor, zinc, magneziu, iod. Este foarte benefic pentru recuperarea de dupa interventiile de stomac sau intestine, precum ulcerul gastric, operatii de bila, sau in probleme precum cele de rinichi. De asemenea, este un medicament naturist eficient in tratarea bronsitei sau a acceselor de tuse la copii, intarind totodata sistemul in mod semnificativ.

In cazul adultilor, este de asemenea un preparat extrem de eficient pentru detoxifierea plamanilor, in special dupa o raceala.

 

Ingrediente:

O ceasca de 200ml de ovaz decorticat

200ml apa

200ml zahar

Aceste cantitati sunt suficiente pentru 4 sau 5 zile de tratament.

 

Mod de preparare:

Se spala bine ovazul si se pune intr-un vas cu apa si zaharul impreuna. Se pune amestecul pe aragaz si se lasa astfel pentru cateva minute. Ideal este sa pregatiti mixul seara si sa il lasati pana a doua zi. Dimineata se scurge ovazul si se pastreaza lichidul intr-un borcan din sticla la frigider.

Timp de 40 de zile se consuma compozitia pe stomacul gol, aproximativ 30ml. Se ia o pauza de 15 zile dupa perioada respectiva si se reia tratamentul din nou pentru 40 de zile.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa