Horoscop

17 motive pentru care scorpionul este considerat cel mai puternic semn zodiacal

 

 

 

 

Sunt considerate cele mai puternice semne zodiacale deoarece sunt guvernate de catre planeta Pluto, planeta de putere, precum si de catre Marte, care este planeta care confera energie Pugilistului.

Datorita planetelor mentionate, caracteristicile scorpionului sunt:

Numele scorpionului este loialitate
Se focuseaza precum un ninja cand fac ceva
Un scorpion gaseste mereu o cale de iesire din situatiile incurcate
Onestitatea este o specialitate unica si rara
Sunt persoane ambitioase, insa nu incalca codul etic nescris
Secretul tau este in siguranta cu ei
Pot rezista si celor mai dificile timpuri din cauza rezistentei lor
Scorpionul este un razbunator linistit – un asasin tacut
Daca aveti nevoie de motivatie, cautati un scorpion
Ei fac distinctia dintre bine si rau, in cele mai multe dintre cazuri
Pot ajunge la sufletul tau intr-un timp scurt, insa nu abuzeaza de slabiciunile tale
Daca lauzi un scorpion, o sa primesti mai multa implicare
Se spune ca sunt de asemenea foarte buni in pat
Daca iti doresti ceva, el o sa faca tot ce ii sta in putinta ca sa iti faca pe plac
Rabdarea este o virtute a scorpionilor
Sunt sincere si iti spun adevarul in fata
Sunt geniali in a face tactica si planuri strategice

 Descoperă 10 trăsături de caracter ale unui nativ din zodia Scorpion

Scorpionul este al optulea semn astrologic care cuprinde perioada 23 octombrie- 21 noiembrie. Elementul Scorpionului este apa. Iată care sunt principalele trăsături de caracter ale nativului născut în această zodie:

1. Este inteligent

Scorpionul este un semn extrem de inteligent, viclean și atrăgător, deci nu încercați să-l mințiți. Toți Scorpionii sunt mari sceptici, care nu cred în nimic fără dovezi convingătoare.

Sunt personalități, iar mulți dintre ei sunt considerați oameni foarte misterioși. În plus, Scorpionul are probleme cu încrederea.

2. Este onest

Dacă Scorpionul îţi face un compliment sau te laudă, poți fi sigur că acesta este purul adevăr. El nu poate tolera lingușirea falsă și preferă să fie direct cu oamenii. Spune ceea ce gândeşte şi crede cu adevarat. Deci, nu te supăra și nu te indispune, dacă îţi spune ceva nepotrivit – pentru tine este un stimulent să te corectezi.

3. Ataşamentul

Când Scorpionul se îndrăgostește – este ceva profund şi pentru mult timp. El este atât de pasionat și dedicat relației, încât cealaltă parte a lumii pur și simplu dispare pentru el. Sentimentele și emoțiile Scorpionului sunt puternice și sincere, el se dedică totalmente partenerului său.

4. Independența

Scorpionii îşi urmează calea vieții, încercând să nu depindă de nimeni. Acestui semn zodiacal îi place să-și facă propria experiență.

El nu merge pe drumul comun împreună cu ceilalți, ci alege o cale individuală. De asemenea, urăște când oamenii încearcă să-i controleze viața, iar dacă cineva încearcă să facă asta, imediat îi va arăta locul.

5. Rezistența la stres

Scorpionii sunt persoane destul de rezistente la problemele vieţii , iar eșecurile niciodată nu-i face să renunțe la obiectivul lor. Sunt acei oameni care nu plâng pentru greșeli şi eşecuri. Când Scorpionul îşi dorește ceva, el merge şi face asta, fără să stea prea mult pe gânduri.

6. Abilitatea de a-şi respecta cuvântul

Scorpionul își respectă întotdeauna cuvântul și nu tolerează oamenii care vin cu promisiuni false.

Cuvântul Scorpionului este la fel de sigur ca o bancă elvețiană. Poți avea încredere în el, pentru că o persoană mai responsabilă decât acest nativ, nu există.

7. Un interlocutor interesant

Scorpionul poate stabili contacte excelente cu oamenii. Desigur, are nevoie de ceva timp pentru a se deschide, dar preferă să comunice la un nivel mai profund, pentru a cunoaște mai bine persoana. Oamenii acestui semn zodiacal sunt foarte pasionați de conversații informative şi inteligente.

8. Observarea

Scorpionii sunt buni observatori, ei văd ceea ce alții trec cu vederea. Este unul dintre semnele care întotdeauna atrage atenția asupra unor detalii greu de remarcat, dar importante. Ar fi o mare greșeală să subestimezi capacitatea lui de a afla adevărul.

9. Emoţionalitatea

Scorpionul trăiește urcușuri și coborâșuri în emoțiile sale. În adâncul sufletului poate fi destul de emoțional, dar rareori arată asta la exterior. Când urcă, se simte în vârful lumii, iar când cade, este deprimat şi epuizat emoțional.

10. Este reţinut

Scorpionul – este o personalitate închisă. Nu poate fi numit o “carte deschisă”, pentru că cei din jur vor avea nevoie de timp și răbdare pentru a cunoaște și înțelege cu adevărat oamenii acestui semn. Este foarte prudent și cu greu are încredere în oameni.

 

Sursa