Inedit

Sunt obosita si e tarziu… Toate femeile se vor regasi in aceste randuri. Trimite mai departe!

 

 

 

 

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,” Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce in pat.” O ia spre bucătarie ca sa facă sandvisurile pentru a doua zi. Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afară din congelator pentru cina din seara următoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahăr, pune linguritele si castroanele pe masă si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineată.

Apoi pune niste rufe la uscat, mai bagă niste haine in masina de spalat, calcă o camasă si coase un nasture care cădea de la o bluza.

Strânge piesele jocului rămas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, asează agenda de telefon la loc in raft. Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bară.

Se intinde, cască si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoară, numara niste bani pentru excursia de mâine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun. Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei.

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga,” Credeam ca te duci in pat.”
„Sunt pe drum,” raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e aprinsa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care isi termina lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei. Minunat!

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta „Ma duc in pat.”

Si o si face … fara nici un alt gand…

***Vi se pare ceva iesit din comun? ***

Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult? PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA…( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)

Trimite unor femei extraordinare aceste randuri, o sa-ti multumeasca pentru asta. Eu tocmai am facut-o.

SI APOI …,DU-TE IN PAT !!!

 

Sursa