Sfaturi utile

Spune adio părului alb cu ajutorul cojilor de cartofi

 

 

Vopsea de par naturala din coji de cartofi

 

Părul alb este o problemă cosmetică comună care afectează femeile de aproape toate vârstele. Cu toate că nu pare cine știe ce la prima vedere, părul alb poate slăbi în mod serios încrederea în sine. De asemenea, acesta este unul dintre principalele semne ale îmbătrânirii. Dar există un remediu cât se poate de simplu pentru asta, care va rezolva problema cât ai zice…cartof! Uite cum se prepară remediul minune care te va scăpa instant de firele de păr alb!

Acum, în timp ce cele mai multe femei recurg la vopselele de păr, trebuie să știți că acestea sunt în mod normal, plin de substanțe chimice care pot pune în pericol grav sănătatea pe termen lung. Pe de altă parte, există soluții naturale care pot fi la fel de eficiente în acoperirea firelor de păr alb.

Nu mai folosi tratamente scumpe pentru părul degradat! Acest truc îți readuce părul la viață după prima folosire!

În cazul în carefierbeți cojile de cartofi în apă, acest lucru va rezolva una dintre cele mai mari probleme pe care orice femeie le are.

Este incredibil, știm! Cojile de cartofi pot fi cheia pentru problema ta. Dacă nu doriți să dați bani la coafor, puteți încerca această rețetă  naturală. Poate părea bizar, dar și medicii specialiști o recomandă și vă asigură că este una cât se poate de eficientă.

Remedii simple care te pot ajuta să scapi de pilozitatea excesivă: păr facial, axilă, picioare sau zona intimă

Ceea ce trebuie să faci este să fierbi câteva coji de cartofi în apă timp de o jumătate de oră. Apoi se strecoară lichidul și se aplică pe părul tău. Rezultatele pe care le vei avea te vor lăsa absolut uimită.

Vopsirea naturală a părului alb, cărunt, grizonat cu Henna Mandala

Sursa