Sfaturi utile

Fă acest ritual în fiecare dimineață și vei atrage norocul și fericirea in casa ta

 

 

Fă acest ritual în fiecare dimineață și vei atrage norocul in casa ta

 

Încearcă-l chiar mâine dimineață! Este ritualul matinal care atrage norocul. Fiecare dimineață este timpul când poți începe o nouă viață.

Trebuie să-l faci la prima oră. El te va ajuta nu doar să prinzi valul minunii și prosperității, dar și să te trezești până la capăt. Încearcă să-l practici în fiecare zi, lasă-l să devină un obicei bun pentru tine.

Atunci viața ta va fi plină de surprize plăcute și de întâmplări frumoase. Sensul ritualului matinal constă în a susține fiecare frază nouă prin acțiune.

Iar în final, vei obține o mică gimnastică de magie. Nu uita să porți haine cât mai comode.

1. Ridică-te. Pune mâinile la brâu, picioare-le poziționează-le la nivelul umerilor. Dă capul înainte – în spate și apoi în dreapta – în stânga, spunând în gând sau în glas: Învârt capul, atrag norocul!

2. Mișcă-ți mâinile în direcții diferite: Flutur mâinile, atrag banii.

3. Apleacă-te înainte, în spate, în stânga, în dreapta: Îmi mișc corpul, atrag succesul.

4. Genuflexiuni: Jos și sus, sus și jos – viața mea e cu folos!

Acestea sunt doar câteva exemple, pe care ți le oferim pentru a începe ritualul.

Tu poți adăuga și alte exerciții, cu alte cuvinte ajutătoare, legate chiar de evenimente concrete. De exemplu: „Dau din picioare, voi merge la mare”

Nu are importanță cât timp vei acorda acestor exerciții. Poți face 5 minute sau jumătate de oră. Cel mai important lucru este să începi să faci din asta un obicei.

Nici măcar nu este obligatoriu să crezi că totul va funcționa, te vei convinge că totul se întâmplă după ce-ți vei organiza toate diminețile în acest mod.

 

sursa