Panificatie

Coronițe sărate din foietaj cu șuncă și brânză: Sunt grozave ca gustări sărate care arată impresionant și au un gust delicios

 

 

Coronițe sărate din foietaj cu șuncă și brânză: Sunt grozave ca gustări sărate care arată impresionant și au un gust delicios

Ingrediente:

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g brânză tare, cascaval
  • 100 g șuncă
  • 1 ou

Mod de preparare:

1. Tăiați foietajul în cercuri de dimensiuni egale.

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

2. Apoi, așezați șunca și brânza pe aluat. Apoi încheiem cu a doua roată.

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

3. Acum decupați cercul așa cum se arată în imagine.

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

4. Apoi, pur și simplu întoarceți triunghiul.

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

5. În final, așezați pe o tavă de copt și ungeți cu ou.

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

6. Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute. Ideal se servește cu puțin dressing.

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

Sfat pentru îmbunătățirea rețetei:

  • Adăugați ierburi proaspete (de exemplu, arpagic sau busuioc) în umplutură.
  • De asemenea, poți folosi o combinație de mai multe brânzeturi – de exemplu, Gouda și brânză albastră pentru o aromă mai pronunțată.
  • Pentru o versiune vegetariană, înlocuiți șunca cu ardei sau roșii la grătar.

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

Poftă bună!

 

Coronițe sărate fantastice umplute cu șuncă și brânză!

 

 Sursă