
Primiți doza necesară de vitamine, cu această rețetă sănătoasă, care o să vă încarce cu energie de dimineață. Este foarte rapid de preparat, are o crustă frumoasă de cașcaval și o textură foarte cremoasă. Această budincă va fi apreciată cu siguranță, fiindcă este o combinație delicioasă cu un miros îmbietor. Pui cu smântână la cuptor o rețetă de milioane gătită în timp record!
Ingrediente:
| 400 g | Piept de pui | 
| 3 bucăți | Ouă | 
| 2 linguri | Smântână | 
| 1 bucată | Roșie | 
| 50 g | Cașcaval | 
| 1 linguriță | Sare | 
| 0,5 linguriță | Piper negru măcinat | 
Mod de preparare:
- Tăiați pieptul de pui bucăți mici, puneți-l într-o tavă și amestecați-l cu sare și piper.
 - Bateți ouăle cu smântâna, adăugând puțină sare și turnați amestecul peste pieptul de pui.
 - Presărați suprafața cu cașcaval dat prin răzătoare. Tăiați roșiile în felii rotunde și aranjațile pe diagonală.
 - Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 30-40 minute.
 - Savurați cu plăcere!
 














							
							
							
Pofta buna!