
Ingrediente:
- 2 bucăți de dovlecei
- 3 ouă
- 150 g smântână
- 100 g de brânză
- 3 linguri de făină de porumb
- sare după gust
- 1 linguriță de muștar
- ulei de prăjit
Mod de preparare:
Pentru început, spălați bine dovleceii, curățați-i de coajă și tăiați-i în fâșii.
Într-un bol separat, pregătiți aluatul. Combinați ouăle, puțină smântână, o lingură de muștar și sarea.
Amestecați totul bine până obțineți o compoziție omogenă.
Apoi am adăugat mălai și brânză tare rasă și am amestecat totul din nou.
Am turnat aluatul pregătit peste dovlecei și l-am amestecat cu mâinile, astfel încât fiecare fâșie să fie bine acoperită.

L-am lăsat pe masă timp de 10 minute ca să se absoarbă aroma.
Între timp, am încins uleiul într-o tigaie.
Am prăjit dovleceii pe ambele părți până s-au rumenit.

Am pus dovleceii gata gătiți pe o farfurie, aroma este incredibilă!
Mâncarea iese foarte fragedă, suculentă și delicioasă.
Poftă bună!













