Sfaturi utile

Vezi ce se va întâmpla dacă pui piper măcinat sau cafea în mașină de spălat. Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel!

 

 

Iată ce se va întâmpla dacă pui piper negru măcinat în mașină de spălat. Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel!

 

Tuturor ne place să achiziționăm haine, abia așteptăm să ajungem acasă și să vedem ce ținute ne putem crea. Însă când ne propunem să purtăm, de exemplu un tricou de mai multe ori, ne dăm seama că acesta s-a pătat de deodorant sau textura i s-a deteriorat.

Am dat o grămadă de bani pe el, ca să îl port o singură dată? Apoi încerc tot felul de metode prin care să îi redobândesc aspectul de altă dată…

Am căutat, am căutat, până când am găsit soluția mult dorită. Nici nu o să îți vină să crezi despre ce este vorba… piperul alb.

 

Iată ce trebuie să faci, este foarte simplu:

Ia o linguriță de piper alb, după care pune-l în mașina de spălat, împreună cu detergentul pe care îl folosești în mod obișnuit. Temperatura apei trebuie să fie scăzută, aproape rece.

Ți se poate părea ciudat, însă piperul potențează efectul oricărui detergent de rufe, fiind eficient chiar și în curățarea petelor de la subraț. Astfel acesta poate exfolia petele de pe tricoul preferat,  conferind astfel aspectul de nou al acestuia. Deci, de acum încolo, piperul va fi aliatul tău împotriva petelor! Nu ezita să-l folosești!

 

1. Piper negru

Adăugați o linguriță de piper negru și mașina , împreună cu detergenții pentru spălare. Peper  pus direct în mașină, și nu în compartimentul pentru detergent și porniți spălare cu apă rece. Piper actioneaza ca smirghelul si elimina resturile de săpun de pe îmbrăcăminte.

Piperul potențează efectul oricărui detergent de rufe, fiind eficient chiar și în curățarea petelor de la subraț. Piperul te va ajuta sa elimini petele de pe hainele tale! Nu ezita să-l folosești!

2. Sare

Dacă se toarnă câteva lingurițe de sare în mașina de spălat, va avea același efect. Acest lucru va preveni lipirea săpunului pe fibrele de îmbrăcăminte, dar vor fi  în stare să strălucească în toată splendoarea sa.

3. Oțet

Otetul este , de asemenea , un mijloc ideal pentru a îndepărta reziduurile nocive de săpun. În același timp , acționează ca un balsam natural. Următoarea dată vă spălați rufele, umpleti cupa cu oțet, și nu vă faceți griji, mirosul va dispărea atunci când hainele se vor usuca.

4. Lamaie

Ca alternativă, puteți adăuga, de asemenea, suc de lămâie. Acest suc puternic, va face sa revina la viață chiar și culoarea de pe îmbrăcămintea veche.

 5. Cafea

Desigur, există opțiunea de a utiliza o ceașcă de cafea sau ceai negru ca un mijloc de-a reface culorile din îmbrăcămintea de culoare închisă vopsita natural. Se fierb două căni de cafea , și le toarnă în mașină (nu în compartimentul pentru detergent). Nu uitați să vă asigurați că ați pus doar haine negre în mașină – acest lucru da hainelor culori strălucitoare.

Încercați – le și voi si ve-ti afla ce funcționează foarte bine!

Distribuie pentru ca toți cunoscuții tăi să afle despre acest truc!

 

Sursa: Secretele