
Ingrediente:
Cafea instant – 4 linguri
Lapte – 20 mililitri
Lapte condensat – 100 de grame
Smântână – 400 mililitri
Sirop de caramel și bucățele de ciocolată – pentru decor (opțional)
Mod de preparare:
Toarnă cafeaua instant într-un bol mare, adaugă laptele și amestecă.

Turnați laptele condensat și amestecați totul bine.
Turnați crema într-un bol adânc separat și bateți bine cu un mixer până devine pufoasă.

Se toarnă amestecul de ciocolată și se bate bine cu un mixer.

Turnați masa rezultată într-o formă de tort (silicon). Nivelați-o și acoperiți-o cu folie alimentară.

Dați la frigider timp de 3-4 ore.

Întoarceți cu susul în jos și, dacă doriți, decorați cu sirop de caramel și presărați cu firimituri de ciocolată.
Spor la gătit!

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/beru-chotyry-prostyh-produkty-i-hotuyu-smakotu-do-chayu-nizhnyy-desert-pafre/












