
Ingrediente:
- Lapte condensat — 200 g
- Lapte — 1 litru
- Zahăr vanilat — 5 g (1 linguriță)
- Amidon de porumb — 150 g
- Unt — 20 g
- Banană — 1 buc.
- Struguri — 200 g
- Mandarină — 1 buc.
- Kiwi – 1 buc.
- Fulgi de cocos — 50 g
- Nuci — după gust
Mod de preparare:
Într-o cratiță, combinați laptele și laptele condensat. Adăugați zahărul vanilat și amestecați bine.
Adăugați treptat amidonul de porumb, amestecând constant cu un tel pentru a evita cocoloașele.
Puneți amestecul la foc mediu. Gătiți, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 5-7 minute.
Luați de pe foc, adăugați untul și amestecați până când compoziția devine omogenă și lucioasă. Lăsați să se răcească la temperatura camerei.

Tăiați banana, kiwi, mandarina și adăugați strugurii. Puneți fructele în cremă și amestecați.
Turnați masa finită într-o formă sau mai multe. Dați la frigider până se întărește complet (aproximativ 2 ore).

Presărați desertul cu fulgi de cocos.

Fără cuptor, fără făină, fără gelatină — doar ingrediente naturale și 5 minute din timpul tău! Încearcă acest desert simplu, dar incredibil de delicios — și cu siguranță îl vei face din nou!
Poftă bună!












