
Acest desert este îndrăgit de toată lumea, fără excepție! Se prepară simplu, rapid, cu ingrediente minime și chiar și fără cuptor!
Rudele mele au fost mulțumite – cu siguranță îl voi pregăti pentru masa de sărbători.
Ingrediente:
Cremă de brânză mascarpone – 100 de grame
Frișcă – 200 mililitri
Piscoturi– 200 de grame
Lapte – 200 mililitri
Ciocolată neagră – 150 de grame
Ulei de floarea soarelui – 2 linguri
Migdale tocate + petale de migdale
Mod de preparare:
Puneți crema de brânză într-un recipient, turnați-o în ea și bateți-o cu un mixer.
Transferați compoziția într-un poș de patiserie.

Înmuiați piscoturile în lapte.

Întindeți crema pe un fursec, acoperiți cu al doilea. Faceți acest lucru cu toate piscoturile.

Rupeți ciocolata neagră, adăugați uleiul de floarea soarelui și topiți-o. Adăugați migdalele tocate și amestecați. Apoi adăugați fulgii de migdale și amestecați.

Înmuiați prăjiturile în ciocolată topită și așezați-le pe o farfurie. Decorați deasupra cu crema rămasă.

Gătește cu dragoste și vei reuși!
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/takyy-desert-prykrasyt-stil-u-svyatkovyy-den-a-ridni-budut-u-zahvati-shvydko-prosto-ta-smachno-duzhe/












