
Apropo, dacă folosiți morcovi și ouă în salată, puteți adăuga cu ușurință aceste produse.
De exemplu, puneți morcovi peste cartofi și ouă peste morcovi.
Nu folosesc întotdeauna aceste produse în această salată.
Ingrediente:
Sfeclă roșie – 4 buc.
Cartofi – 2 buc.
File de hering – 2 buc.
Ceapă – după gust
Mărar – după gust
Maioneză – după gust
Mod de preparare:
Pentru început, pregătiți legumele în orice mod convenabil pentru dvs.
Le înfășor în folie și le coac în cuptor la 180 de grade până se gătesc.
Timpul depinde de mărimea și soiul legumelor. Lăsați legumele să se răcească și să le curățați de coajă.
Întindeți o folia de copt pe suprafața de lucru. Tăiați sfecla în felii subțiri și așezați-o pe folie.

Tăiați cartofii în felii subțiri și așezați-i peste sfeclă, așa cum se arată în fotografie.

Tăiați fileul de hering în fâșii și așezați-l peste cartofi. Sau așezați fileul întreg. Adăugați ceapa dulce, mărarul și puțină maioneză.

Înfășurați strâns într-o rolă.

Tăiați în rulouri porționate cu un cuțit ascuțit și îndepărtați cu grijă folia.

Folosește o spatulă pentru a transfera aperitivul pe o farfurie.
Tot ce rămâne este să îl decorezi după gust și să servești.

Poftă bună!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/oseledets-teper-ne-pid-shuboyu-a-v-shubi-novyy-pohlyad-na-klasychnyy-salat/












