Clatite si Gogosi

Un alfel de papanasi care sunt coapti în cuptor, sub un strat delicat de smântână și care face textura preparatului catifelată

 

 

Daca vrei sa cureti o tigaie perfect, pune-o in cuptor cu fata in jos. Rezultatul este pur și simplu uimitoar!

 

Ingrediente:

Brânză de vaci – 500 g;
Ou – 1 buc.;
Zahăr – 2 linguri;
Făină – 3 linguri;
Sare – ½ linguriță.

umplutura:

Smântână – 150 g;
Zahăr – 2 linguri;
Zahăr vanilat – un vârf de cuțit;
Ou – 1 buc.;
Fructe de pădure.

Mod de preparare:

Brânza trebuie rasă prin razatoare.

Adăugați sare și zahăr, spargeți oul și amestecați. Adăugați făină în masa de brânză, frământați un aluat elastic și lipicios.

Presărați făină pe suprafața de lucru și rulați aluatul sub formă de rola.

Împărțiți aluatul în discuri cu o greutate de aproximativ 70-80 de grame.

Puteți modela papanasii folosind un pahar. Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiții pe fiecare parte timp de câteva minute.

O rețetă simplă de cheesecake-uri care ies luxuriante și fragede

Pentru umplutură, amestecați smântâna cu zahărul, zahărul vanilat și oul. Așezați papanasii într-o tavă de copt și turnați umplutura peste ei.

Sunt imposibil de stricat. O rețetă simplă pentru cheesecake-uri care ies luxuriante și fragede

Întindeți fructele de pădure peste. Coaceți papanasii în umplutură la 200 de grade timp de 15 minute.

Sunt imposibil de stricat. O rețetă simplă pentru cheesecake-uri care ies luxuriante și fragede

Se dovedește un mic dejun delicios și consistent. Puteți folosi orice fructe de pădure: zmeură, căpșuni, coacăze.

 

Pofta buna!

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/ih-nemozhlyvo-zipsuvaty-prostyy-retsept-syrnykiv-yaki-vyhodyat-pyshnymy-ta-nizhnymy/