
Ingrediente:
- 9 folii de napolitane
- 200 de grame de unt
- 400 de grame de lapte condensat fiert
- 100 de grame de ciocolată albă
- 30 de grame de nuci
- 20 de mililitri de lapte
Nu doar laptele condensat poate fi flosit ca umplutură, ci și diverse gemuri
Mod de preparare:
Puneți untul înmuiat într-un bol și bateți-l cu un mixer până se înmoaie.

Adăugați laptele condensat fiert.

Adăugați-l în unt în două tranșe. Bateți amestecul cu un mixer după fiecare adăugare.

Luăm prăjitura și o ungem cu cremă.

Punem prăjitura deasupra și din nou crema, în acest fel asamblăm întreaga prăjitură.

Acoperim prăjitura finită cu un blat și punem o tavă peste ea. O lăsăm în această formă toată noaptea.

Puneți bucățile de ciocolată într-un bol și turnați laptele, încălziți și amestecați până la omogenizare.

Tocați nucile.

Acoperiți tortul finit cu glazură și presărați cu nuci.

Puteți decora tortul finit și în alte moduri, după gustul dumneavoastră.

Tăiați tortul în bucăți și serviți.
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/smak-z-dytynstva-vafelnyy-tortyk/











