
Ingrediente:
- 200 g napolitane
- 650 ml lapte
- 40 g cacao
- 80 g amidon
- 200 g ciocolată neagră
- 50 g unt
- nuci tocate
Mod de preparare:
1. Începeți să încălziți laptele cu amidonul la foc mic. Încă amestecăm.

2. Adăugați zahărul, cacaoa și amestecați din nou bine.

3. Apoi adăugați untul și ciocolata neagră.

4. Apoi turnați o parte din amestecul de ciocolată în forma pregătită, pe care am căptușit-o cu folie alimentară.

5. Apoi adăugați un strat de napolitane.

6. Apoi vine din nou amestecul de ciocolată. Neteziți bine.

7. Din nou napolitane. Repetăm acest lucru până când se termină toate ingredientele.

8. În final, înfășurați în folie alimentară și puneți la frigider pentru 2 ore.


9. După ce scoateți din frigider, turnați peste ciocolată topită și presărați cu nuci măcinate.


Poftă bună!

Sursa