
Ingrediente:
Fursecuri, biscuiti – 150 g
Unt – 80 g
Cremă de brânză – 400 g
Smantana, ă 33% – 200 ml
Zahăr – 90 g
Gelatină – 9 g + 70 ml de apă
Mandarine – 1 kg
Zahăr – 40 g
Gelatină – 9 g + 60 ml de apă
Mod de preparare:
Rupeți fursecurile cu mâinile și mărunțiți-le în firimituri folosind un robot de bucătărie, apoi turnați compoziția într-un bol.

Adăugați untul topit și amestecați cu mâinile.

Turnați compoziția într-o formă de 20 cm și compactați-o. Lăsați la frigider timp de 15 minute.

Turnați gelatina cu apă rece și amestecați.

Acoperiți crema de brânză cu zahăr, turnați smântâna și bateți cu un mixer. Turnați gelatina și amestecați cu un mixer.

Transferați într-o formă și lăsați la frigider timp de 30 de minute.

Pasați mandarinele cu un blender și strecurați-le printr-o sită.

Turnați sucul într-o cratiță, adăugați zahărul, aduceți la fierbere (amestecând), luați de pe aragaz și lăsați să se răcească.

Turnați gelatina cu apă rece, amestecați.

Turnați gelatina în sucul de mandarine și amestecați. Turnați într-o formă și lăsați la frigider timp de 4 ore.

Decorați desertul finit cu trei mandarine și rozmarin, dacă doriți.
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/bez-tsoho-desertu-u-nas-ne-obhodytsya-zhoden-novyy-rik-hotuetsya-z-prostyh-produktiv-i-bez-vypichky/












