Remedii naturiste

Toată lumea a înnebunit după aceste 2 INGREDIENTE care îți topește RAPID GRĂSIMEA de pe burtă și îți curăță SÂNGELE. Le ai și tu în casă!

 

 

 

 

Două ingrediente care topesc grăsimea se combină într-un mix uimitor care te ajută  slăbeşti vizibil!

Dacă te deranjează kilogramele în plusaceastă reţeta este cea mai bună pentru tine. Un stil de viață sedentar, consumul alimentelor grase, prăjeli şi dulciuri  care îţi afecteaza silueta dar și sănătatea.

Din cauza stilului de viaţă nesănătos tot mai mulţi oameni descoperă grăsime în sângeSe îngroaşă arterele iar rezultatul este o boală cardiovasculară cruntă.

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus te simţi mai sănătos şi  arăți mai bine, foloseşteaceste 2 ingrediente care topesc grăsimea şi curată sângele.

Ai nevoie de smochine uscate şi oţet de mere.

Pune 3 smochine uscate într-un vas şi toarnă oțet peste ele pâna le-ai acoperit, apoi lasă-le peste noapte.

două zi mănâncă smochinele şi înlocuieşte-le cu altele pe care le vei lasă din nou „la murat” în oţetAcelaşi oţet îl poţi folosi pentru 7 zile, dar trebuie  îl completezi, căci va fi absorbit de smochine.

Consumă aceste 2 ingrediente timp de două săptămâni şi vei oberva vizibil  te simţi mai uşoară iar corpul tău devine mai suplu.

Combinaţia dintre cele două ingrediente care TOPESC GRĂSIMEA nu poate fi decât benefică pentru oganismul tăucăci îţi va ajută digestia, îţi va curată intestinele şi te va ajută  pierzi dinkilogramele în plus.

Sursa: Bensan Romania