Creme si Budinci

Tarta cu cirese este desertul perfect pentru cei care iubesc o textură delicată și o aromă sofisticată. Baza din brânză de vaci o face și mai cremoasă și mai fragedă

 

 

Tarta cu cirese este desertul perfect pentru cei care iubesc o textură delicată și o aromă sofisticată. Baza din brânză de vaci o face și mai cremoasă și mai fragedă

 

Ingrediente:

  • 300 g brânză de vaci;
  • 1 ou;
  • 1 p. zahăr vanilat;
  • 3 linguri de zahăr pudră.

blat:

  • 4 ouă;
  • 180 g zahăr;
  • un praf de sare;
  • 120 ml chefir;
  • 120 ml ulei de floarea soarelui;
  • 300 g făină;
  • 10 g praf de copt;
  • o mână de cireșe sau alte fructe de pădure.

 

Metoda de preparare:

Adăugați oul, zahărul vanilat și zahărul pudră peste brânza de vaci. Mixați până obțineți o compoziție omogenă și transferați compoziția într-un poș de patiserie.

nul

Bateți ouăle cu sarea și zahărul folosind un mixer până se formează o masă pufoasă și ușoară.

nul

Adăugați chefirul și uleiul vegetal și amestecați.

Adăugați făina și praful de copt, frământați aluatul până devine omogen.

nul

Ungeți și tapetați cu făină o tavă de copt.

Turnați aluatul în tavă, creând un model cu amestecul de iaurt.

Adăugați fructele de pădure și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180ºC (350ºF) timp de aproximativ 40 de minute.

nul

 

Pofta buna!

 

Sursă