Creme si Budinci

Tartă cu brânză de vaci incredibil de delicioasă, Regală. O umplutură cu smântână și lapte condensat transformă această plăcintă într-o prăjitură

 

 

Tartă cu brânză de vaci incredibil de delicioasă, Regală. O umplutură cu smântână și lapte condensat transformă această plăcintă într-o prăjitură

 

Ingrediente:

  • diametrul vasului de copt 20 cm;
  • brânză de vaci 400 g;
  • 2 ouă;
  • zahăr 50 g;
  • zahăr vanilat 10 g.
  • lapte condensat 100 g;
  • smântână 20% grăsime 150 g;
  • ciocolată 20 g.

blat: 

  • făină 200 g;
  • unt 80 g;
  • zahăr 40 g;
  • zahăr vanilat 10 g;
  • sare;
  • 1 linguriță praf de copt

 

Metoda de preparare: 

Amestecați făina cu praful de copt, zahărul, sarea și zahărul vanilat.

nul

Adăugați untul înmuiat și frecați-l în firimituri. Aluatul este gata.

nul

Folosind un blender, amestecați brânza de vaci, ouăle, zahărul și zahărul vanilat.

nul

Acoperiți fundul și lateralele tăvii cu hârtie de copt.

Întindeți 1/3 din aluat deasupra.

nul

Acoperiți cu jumătate din umplutura de iaurt.

Adăugați încă 1/3 din aluat.

nul

A doua jumătate a umpluturii de cheag.

Și din nou 1/3 din aluat.

nul

Coaceți timp de 40-45 de minute la 180°C.

nul

Amestecați smântâna și laptele condensat.

Turnați glazura peste prăjitura fierbinte.

nul

Faceți modele din ciocolată topită, așa cum se arată în fotografie.

nul

Lăsați prăjitura să stea timp de o oră, pentru ca glazura de deasupra să se întărească puțin.

nul

După o oră îl poți scoate din formă.

nul

 

Pofta buna!

 

Sursă