
Ingrediente:
- 5 ouă
- 50 g de brânză
- 50 g ceapă verde și usturoi
- 2 linguri de smântână
- 1/2 linguriță de sare
- 1/2 linguriță de condimente după gust
- 2 linguri de făină
- Ulei pentru prăjit
- Smântână pentru servire
Mod de preparare:
Dă ouăle fierte pe răzătoarea grosieră. Dă 50 g de brânză tare (mozzarella este potrivită și ea).

Tocați mărunt ceapa verde și tulpinile de usturoi. Adăugați-le în bolul cu restul ingredientelor.
Adăugați 2 linguri de smântână în acest amestec.

Adăugați sare, condimentele preferate și făină.
Formați chiftele și tăvăliți-le prin pesmet.

Se prăjesc în ulei încins pe ambele părți, până devin crocante.

Servim aceste chiftele cu smântână, asa sunt foarte gustoase. Încercați!

Poftă bună!












