Remedii naturiste

Semnalul pe care organismul ti-l da cand RINICHII SUNT PE CALE SA CEDEZE! Toate femeile il ignora!

 

 

 

 

Rinichii sunt organe vitale în corpul uman, responsabile pentru detoxifierea și curățarea sistemului, deoarece filtrează zilnic până la 180 l de sânge.

Funcția lor este extrem de importantă pentru întregul corp și pentru sânge.

Aceștia elimină cantitățile excesive de deșeuri și fluide din organism, susțin sănătatea oaselor, echilibrează electroliții, stabilizează tensiunea arterială și măresc numărul de celule roșii din sânge.

Prin urmare, dacă funcția lor este într-o anumită măsură amenințată, întregul organism este expus unui risc mare, așa că trebuie să știți cum să recunoașteți simptomele și, astfel, să preveniți probleme majore, cum ar fi deteriorarea sau eșecul renal:

Modificări ale urinei

Cele mai frecvente simptome precoce includ:

  • 1. Spumă în urină
  • 2. Urinare mai puțin frecventă și urinare în cantități mici și de culoare închisă
  • 3. Urinare frecventă în timpul nopții
  • 4. Usturime în timpul urinării
  • 5. Probleme urinare
  • 6. Culoare deschisă, urinare frecventă și în cantități mari.

Umflăturile

În cazul unei funcții slăbite a rinichilor, nu reușesc să elimine excesul de lichide din organism și astfel duce la umflături la nivelul feței, membrelor și articulațiilor.

Dificultăți de respirație

Acest semn poate fi adesea asociat cu leziuni renale. Numărul redus de celule roșii din sânge, datorită toxinelor acumulate în plămâni, reduce cantitatea de oxigen din organism.

Iritații ale pielii

Insuficiența renală poate duce la acumularea de deșeuri și, astfel, la mâncărime și erupții cutanate. Deoarece deșeurile se acumulează în sânge, pielea pare iritată, uscată și nesănătoasă. Aceste probleme nu pot fi rezolvate cu ușurință prin utilizarea de creme și loțiuni, deoarece problema rădăcinii este internă.

Gust de metal în gură

Înmulțirea deșeurilor din sânge modifică gustul alimentelor și duce la respirația urât mirositoare. Scădere poftei de mâncare și schimbarea severă a unor alimente indică leziuni renale.

Lipsa concentrării și amețeli

Insuficiența renală, precum și anemia severă, duc la un flux slab de oxigen către creier, iar acest lucru se termină cu probleme de memorie, concentrare slabă, amețeli și senzație de leșin.

Durere

Durerea simțită în zona rinichilor indică pietre la rinichi sau infecții ale tractului urinar.

Oboseală

Rinichii sănătoși produc un hormon cunoscut sub numele de EPO (eritropoietină), care crește numărul de celule roșii din sânge, care transportă oxigenul necesar. Dacă numărul de celule roșii din sânge este scăzut, aceasta duce la oboseală, la probleme ale creierului și mușchilor. Aceste semne pot fi, de asemenea, atribuite unei anemii severe.

Prin urmare, trebuie să consumați alimente sănătoase, alimente bogate în antioxidanți, precum și suplimente, pentru a susține funcția rinichilor și, astfel, să aveți grijă de starea generală a sănătății.

Recomandare: Leușteanul – Un medicament natural pentru plămâni și rinichi

Leușteanul este inclus în diferite rețete. Însă acesta aduce numeroase beneficii organismului, pe care nu multe persoane le cunosc. Spre exemplu, asigură sănătatea rinichilor, a plămânilor și a pielii.

Leușteanul – Un medicament natural

1. Leușteanul asigură sănătatea plămânilor. Când ești răcit, tușești sau te doare gâtul, ai putea consuma leuștean. Acesta are rolul de a înmuia și de a elimina mucusul în exces. Proprietățile sale expectorante sunt cunoscute încă din Antichitate.

2. Previne formarea pietrelor la rinichi. Un alt lucru pe care trebuie să îl știi despre leuștean este acela că are efect diuretic. Astfel, după ce vei consuma leuștean, vei elimina mai multă urină, dar fără a pierde electroliții de care corpul tău are nevoie (spre exemplu, potasiu). Este indicat să consumi rădăcina leușteanului. Astfel, scade riscul de a se forma pietrele la rinichi. În plus, tratează edemele cardio-renale.

3. Susține sănătatea articulațiilor. Persoanele care suferă de gută, artrită, reumatism, ar putea încerca să consume leuștean. Acesta are rolul de a asigura sănătatea articulațiilor.

4. Leușteanul reglează menstruația. Poate fi folosit pentru a scăpa de crampele menstruale, pentru a scăpa de balonarea apărută în această perioadă și, de asemenea, reglează menstruația. Poți include leușteanul în diferite feluri de mâncare.

De asemenea, se poate administra sub formă de capsule, tincturi sau infuzii. Pentru a face infuzia ai nevoie de o lingură de frunze proaspete de pătrunjel sau tulpini proaspete și două căni de apă fiartă. Vei lăsa leușteanul la infuzat aproximativ 7 minute.

5. Leușteanu ajută digestia. Ajută persoanele care au probleme legate de constipație. De asemenea, tratează balonarea și gazele. În plus, reglează tranzitul intestinal, deoarece mărește secreția de salivă și de sucuri gastrice.

 

 Sursa