
Este un adevărat deliciu preparat în straturi, din ingrediente apetiante, care-i oferă salatei o aromă și un gust formidabil.
Este un fel de mâncare incredibil, care poate fi servit atât la o cină obișnuită în familie, cât și pe masa de sărbătoare, datorită aspectului deosebit.
Ingrediente:
| 350 g | Conservă de peste |
| 4 bucăți | Cartofi |
| 3 bucăți | Morcovi |
| 4 bucăți | Ouă |
| 2 bucăți | Cepe |
| 0.5 legătură | Mărar |
| 150 g | Maioneză |
Mod de preparare:
- Într-un bol pisați cu ajutorul unei furculițe conserva de pește, apoi aranjați-o într-un inel de copt amplasat pe o farfurie.
- Ungeți toată suprafața cu maioneză.
- Următorul strat adăugați gălbenușurile de ouă fierte și date prin răzătoare, apoi ungeți toată suprafața cu maioneză.
- Adăugați morcovii fierți și dați prin răzătoare, apoi la fel ungeți cu maioneză.
- După care adăugați ceapa tăiată cubulețe, pe care iarăși o ungeți cu maioneză.
- Adăugați 3/4 din gălbenușurile de ou fierte și mărunțite și din nou ungeți cu maioneză.
- Puneți deasupra cartofii fierți și dați prin răzătoare, ungeți bine cu maioneză și scoateți inelul.
- Decorați suprafața cu frunzulițe de mărar și restul gălbenușurilor rămase.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!












