Ingrediente:
Bază:
- 1 dovlecel + sare după gust
- 3-4 linguri de fulgi de ovăz
- 100g brânză
- 2 ouă
- piper negru măcinat – după gust
- ceapă verde – după gust
Mod de preparare:
1. Dați dovleceii pe răzătoare pe o farfurie, presărați-i cu sare, amestecați și lăsați-i 10 minute. Apoi stoarceți sucul și transferați-l într-un bol.
2. Bază: Apoi, turnați fulgii de ovăz măcinați în bolul cu dovleceii, presărați cu brânză rasă și bateți oul. Condimentați cu piper negru măcinat și adăugați ceapă verde tocată – amestecați bine.
3. Ungeți formele de copt în formă de rulou cu ulei, întindeți baza cu o lingură și acoperiți cu un capac sau cu o a doua formă unsă.

4. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute la 180°, până devin aurii și crocante. După 20 de minute, deschideți capacul și introduceți-l în cuptor pentru 10 minute.
5. După coacere, le puteți servi cu dressingul preferat și, cel mai important, cu dragoste și gust deosebit.
Poftă bună!