
Ingrediente:
Ouă de prepeliță – 4 buc.
Sare – 1 vârf de cuțit
Zahăr – 100 g
Vanilie – după gust
Ulei de floarea soarelui – 30 g
Coajă de portocală – 50 g
Suc de lămâie – 30 ml
Făină de grâu – 100 g
Praf de copt – 5 g
Cremă de brânză – 250 g
Lapte condensat – 100 g
Smântână – 200 g
Mod de preparare:
Separați albușurile de gălbenușuri.
Adăugați sare peste albușuri și bateți-le.
Adăugați treptat zahărul, continuând să bateți până se formează vârfuri tari.

Adăugați cu grijă gălbenușurile în bolul cu albușurile. Bateți totul împreună.
Adăugați coaja rasă de portocală și sucul de lămâie. Amestecați toate ingredientele.

Adăugați uleiul de floarea soarelui și vanilia. Adăugați făina cernută și praful de copt.
Amestecați totul cu un tel.
Așezați aluatul finit pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Neteziți-l cu o spatulă de silicon și trimiteți-l la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 10 minute.

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/biskvitnyy-rulet-iz-vershkovym-kremom/












