Placinte si Rulade Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui

Ruladă delicioasă si viu colorată cu brânză topită, salam și ouă. O bucurie pe masa familiei. Preparatul este destul de ieftin, dar foarte apetisant

 

 

Ruladă delicioasă si viu colorată cu brânză topită, salam și ouă. O bucurie pe masa familiei. Preparatul este destul de ieftin, dar foarte apetisant

 

Ingrediente:

Brânză topită sau brânză de vaci – 2 buc.
Ouă – 2 buc.
Salam – 50 g
Ceapă verde – 10 g
Mărar – 10 g
Sare după gust
Piper negru (măcinat) – după gust

 

Mod de preparare:

Transferați brânzeturile topite într-o pungă de plastic.

Încălziți-le la baie de apă sau la cuptorul cu microunde până se înmoaie.

Folosiți un sucitor pentru a rula brânzeturile înmuiate în forma pungii.

Rulou cu brânză topită, salam și ouă

Puneți stratul de brânză de vaci răcit în pungă, la frigider, timp de 15 minute.

Fierbeți ouăle tari și lăsați-le să se răcească.

Separați albușurile de gălbenușuri. Dați-le separat pe o răzătoare medie.

Adăugați 1 lingură de maioneză, sare și piper peste albușuri și gălbenușuri.

Scoateți stratul de brânză din frigider, tăiați partea de sus a pungii.

Așezați un strat de albușuri peste brânză. Presărați cu felii de salam.

Rulou cu brânză topită, salam și ouă

Faceți o fâșie de gălbenușuri pe o margine a dreptunghiului.

Presărați-o cu ceapă verde tocată. Folosind punga rămasă de la bază, rulați ruloul.

Puneți-l la frigider pentru 10 minute.

Rulou cu brânză topită, salam și ouă

Înainte de servire, recomand să presărați  rulada finită cu mărar tocat pe toate părțile.

Acest lucru va da aperitivului un aspect nou. Desigur, serviți-l rece.

Veți fi de acord, preparatul este destul de ieftin, dar foarte apetisant.

Păstrați rețeta!

 

Pofta buna! 

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/rulet-iz-plavlenoho-syru-z-salyami-ta-yaytsyamy/