
Ingrediente:
Brânză topită sau brânză de vaci – 2 buc.
Ouă – 2 buc.
Salam – 50 g
Ceapă verde – 10 g
Mărar – 10 g
Sare după gust
Piper negru (măcinat) – după gust
Mod de preparare:
Transferați brânzeturile topite într-o pungă de plastic.
Încălziți-le la baie de apă sau la cuptorul cu microunde până se înmoaie.
Folosiți un sucitor pentru a rula brânzeturile înmuiate în forma pungii.

Puneți stratul de brânză de vaci răcit în pungă, la frigider, timp de 15 minute.
Fierbeți ouăle tari și lăsați-le să se răcească.
Separați albușurile de gălbenușuri. Dați-le separat pe o răzătoare medie.
Adăugați 1 lingură de maioneză, sare și piper peste albușuri și gălbenușuri.
Scoateți stratul de brânză din frigider, tăiați partea de sus a pungii.
Așezați un strat de albușuri peste brânză. Presărați cu felii de salam.

Faceți o fâșie de gălbenușuri pe o margine a dreptunghiului.
Presărați-o cu ceapă verde tocată. Folosind punga rămasă de la bază, rulați ruloul.
Puneți-l la frigider pentru 10 minute.

Înainte de servire, recomand să presărați rulada finită cu mărar tocat pe toate părțile.
Acest lucru va da aperitivului un aspect nou. Desigur, serviți-l rece.
Veți fi de acord, preparatul este destul de ieftin, dar foarte apetisant.
Păstrați rețeta!
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/rulet-iz-plavlenoho-syru-z-salyami-ta-yaytsyamy/












