
Ingrediente:
Pulpă de porc – 1 buc.
Sare după gust
Usturoi – 4 căței.
Piper negru (măcinat) – după gust
Semințe de chimen – după gust
Mod de preparare:
Scoateți carnea de pe os și condimentați cu sare (aproximativ 20 g de sare la 1 kg de carne).
Sărați carnea si după în frigider timp de 3-5 zile.
După aceea, frecați carnea cu usturoi presat, piper și semințe de chimen.

Rulați coada într-un sul și așezați-o într-o plasă de formare sau legați-o strâns cu ață.
Fierbeți pulpa timp de 2 ore la o temperatură a apei de aproximativ 80 °C.

Gătiți pulpa în afumătoare timp de aproximativ 2 ore, apoi lăsați-o să se răcească.
Ruloul fiert cu articulații este gata după 2 ore de gătire. Prin urmare, dacă vă grăbiți sau nu aveți o afumătoare, puteți sări peste pasul următor.
În plus, puteți adăuga puțină coajă de ceapă în oala cu apă.
Acest produs nu numai că va da gust preparatului, dar îl va și colora ușor.
Delicios!
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/rulet-zi-svynyachoi-rulky-v-domashnih-umovah/












