
Ingrediente:
Unt – 100 de grame
Zahăr granulat – 120 de grame
Sare – un vârf de cuțit
Vanilie – 1 linguriță
Ouă de găină – 2 bucăți
Ulei de floarea soarelui – 80 mililitri
Făină de grâu – 380 de grame
Pudră de cacao – 12 grame
Praf de copt – 6 grame
Smântână – 100 mililitri
Ciocolată albă – 150 de grame
Mod de preparare:
Turnați smântâna într-un bol, adăugați bucățile de ciocolată albă și topiți-le la baie de apă.
Amestecați și lăsați să se răcească.

Puneți untul înmuiat într-un bol curat, adăugați zahărul granulat, sarea și vanilia și amestecați până la omogenizare.

Adăugați ouăle, uleiul de floarea soarelui și amestecați.

Adăugați jumătate din făină, cacaoa și amestecați.

Adăugați făina și praful de copt rămase și amestecați cu mâinile.
Faceți bile mici din aluat.

Ungeți spatele sitei cu ulei și apăsați bilele cu o parte.

Transferați pe o foaie de hârtie de copt și coaceți timp de 20 de minute la 170 de grade.

Puneți crema preparată într-un poș de patiserie și stoarceți-o peste jumătate din fursecuri.
Acoperiți cu celelalte jumătăți.

Delicios!
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/retsept-zi-staroho-zoshyta-nizhne-pechyvo-prostishe-ne-prydumaesh/












