
Ingrediente:
Bacon – 12 fâșii
Ouă – 3-4 bucăți
Castraveți (sărați) – 100 gr.
Smântână (maioneză) – 2 linguri
Sare – 1/2 linguriță
Gălbenuș – 1 buc.
Usturoi – 3 căței
Mărar – 15 gr.
Folie de aluminiu
Mod de preparare:
Folosește folie de aluminiu pentru a face 12 rulouri cu un diametru de 1,5 cm.
Tot ce trebuie să faci este să iei o bucată de folie de aluminiu de 40 cm, să o îndoi în jumătate pe lungime și apoi din nou în jumătate.
Astfel, vei obține o fâșie de aproximativ 10 cm lățime, pe care o poți rula.

Înfășurați câte o bucată de bacon în jurul fiecărei chifle.
Apoi așezați chiflele cu bacon pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și ungeți-le cu gălbenuș de ou.

Puneți tava de copt într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade și lăsați-o acolo timp de 8-10 minute.
Când le scoateți, veți vedea că slănina este frumos rumenită.
Frecați ouăle fierte și curățate printr-o sită sau tăiați-le în bucăți mici.
Adăugați sare, castraveți rași, mărar tocat și usturoi tocat. Amestecați totul bine, apoi adăugați maioneza și amestecați din nou.

Dacă castraveții sunt prea suculenți, este mai bine să îi dai pe răzătoare într-un alt bol, să stoarci sucul și abia apoi să-l adaugi în amestec.
Pune această umplutură într-un sac de patiserie sau într-o pungă și fă o gaură la capăt.
Scoateți rulourile de bacon din ambalajul de folie și puteți începe să le umpleți cu amestecul preparat.

În cele din urmă, pur și simplu așezați chiflele pe o farfurie și serviți.
Pofta buna!

Sursă: https://babusyni-retsepty.com.ua/rulety-zi-smachnoyu-nachynkoyu-shvydko-i-shaleno-smachno/











