Torturi

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă

 

 

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă

Ingrediente:

Aluat:

  •  Ouă ​​– 7 buc.
  • Zahăr – 180 g.
  • Gălbenușuri de ou – 7 buc.
  • Făină – 120 g.
  • Praf de copt – 1 linguriță
  • Cacao – 3 linguri
  • Sare – un vârf de cuțit

Cremă:

  • Smantană 33% – 500 ml
  • Cremă de brânză– 260 g.
  • Zahăr pudră – 80 g.

Glazură:

  • Zahăr – 3 linguri
  • Cacao – 3 linguri
  • Lapte – 6 linguri
  • Unt – 50 g.

Decorați cu alune, caramel și ciocolată

 

Mod de preparare:

Bateți albușurile de ou într-un bol adânc, adăugați un praf de sare și bateți cu un mixer până devin pufoase.

Adăugați zahărul și bateți cu un mixer până devine pufos și ușor.

Adăugați gălbenușurile în părți și bateți bine cu un mixer.

Cerneți praful de copt, făina și cacaoa în masa rezultată printr-o sită și amestecați cu un mixer la viteză mică.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Tapetați o tavă de copt cu adâncimea de 35*40 cm cu hârtie de copt și turnați aluatul preparat, distribuindu-l uniform în tavă.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se coace timp de 20 de minute. Înțepați pandișpanul fierbinte cu o scobitoare și ungeți-l cu caramel.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Pregătiți crema: turnați smântâna rece într-un bol adânc, adăugați zahărul pudră în porții și bateți cu un mixer până se formează vârfuri moi.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Adăugați crema de brânză în frișcă și amestecați cu un mixer.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Întindeți crema rezultată pe blatul de pandișpan și distribuiți-o uniform.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Pune prăjitura deoparte și pregătește glazura de ciocolată. Turnați zahărul, cacaoa, laptele și untul într-o cratiță, puneți-le la foc mediu și aduceți la fierbere (apoi lăsați-le să se răcească).

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Întindeți glazura de ciocolată pe toată suprafața tortului și faceți dungi pe margini. Decorați partea de sus a tortului cu alune prăjite, caramel și ciocolată.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

Prăjitura poate fi refrigerată timp de 1 oră sau feliată imediat și servită cu ceai.

Puțini oameni cunosc această prăjitură Snickers care se topește în gură: o combinație incomparabilă de ingrediente într-o singură rețetă.

 

Pofta buna!

 

Sursa: https://zhyttia.com.ua/malo-hto-znae-tsey-tort-snikers-yakyy-tane-v-roti-nezrivnyanne-poednannya-inhredientiv-v-odnomu-retsepti/