Torturi

Prăjitură fără coacere cu brânză de vaci și ciocolată – rapidă și ușoară

 

 

Prăjitură fără coacere cu brânză de vaci și ciocolată – rapidă și ușoară

 

Ingrediente:

  • 250 g biscuiți

Cremă:

  • 500 g brânză de vaci
  • 60 g zahăr pudră
  • 1 linguriță de zahăr vanilat
  • 2 lingurițe gelatină + zahăr pudră

Decorare:

  • chipsuri de ciocolată

Mod de preparare:

1. Pregătiți o tavă de copt și așezați fursecurile BEBE în ea.

2. Puneți brânza de vaci într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat – amestecați bine.

3. Dizolvați gelatina în apă și lăsați-o să stea – până se îngroașă, apoi dizolvați-o într-o cratiță și turnați-o în amestecul de brânză de vaci – amestecați.

4. Întindeți crema rezultată frumos peste fursecurile din bol, repetați procesul, apoi puneți prăjitura la frigider pentru 3 ore.

Prăjitură fără coacere cu brânză de vaci - rapidă și ușoară

5. În final, decorați tortul – presărați cu bucățele de ciocolată.

Prăjitură fără coacere cu brânză de vaci - rapidă și ușoară

6. Servește-l cu dragoste și grație.

 

Pofta buna!

 

 Sursă