Ingrediente:
- 250 g biscuiți
Cremă:
- 500 g brânză de vaci
- 60 g zahăr pudră
- 1 linguriță de zahăr vanilat
- 2 lingurițe gelatină + zahăr pudră
Decorare:
- chipsuri de ciocolată
Mod de preparare:
1. Pregătiți o tavă de copt și așezați fursecurile BEBE în ea.
2. Puneți brânza de vaci într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat – amestecați bine.
3. Dizolvați gelatina în apă și lăsați-o să stea – până se îngroașă, apoi dizolvați-o într-o cratiță și turnați-o în amestecul de brânză de vaci – amestecați.
4. Întindeți crema rezultată frumos peste fursecurile din bol, repetați procesul, apoi puneți prăjitura la frigider pentru 3 ore.

5. În final, decorați tortul – presărați cu bucățele de ciocolată.

6. Servește-l cu dragoste și grație.
Pofta buna!