Ingrediente:
Fursecuri – 200 g
Lapte – 600 ml
Zahăr pudră – 180 g
Zahăr vanilat – 20 g
Smântână– 500 ml
Budincă de ciocolată – 200 g
Budincă de vanilie – 100 g
Mod de preparare:
Mai întâi, așezați forma pe un vas plat. Așezați fursecurile într-un singur strat. Acum pregătiți crema de ciocolată.
Pentru a face acest lucru, turnați jumătate din lapte într-un bol adânc.
Turnați jumătate din smântână în lapte, adăugați jumătate din zahărul pudră, 10 g de vanilină și 100 g de budincă de ciocolată.
Bateți amestecul cu un mixer până obțineți o masă pufoasă și omogenă.
Întindeți-l cu un strat de fursecuri. Puneți piesa de prelucrat în frigider timp de 30 de minute. Între timp, pregătiți crema de vanilie.
Pentru a face acest lucru, adăugați smântâna rămasă în laptele rămas.
Bateți acest amestec cu un mixer până obțineți o masă omogenă și pufoasă formată din 90 g de zahăr pudră, 10 g de vanilină și 100 g de budincă de vanilie.
Întindeți crema de vanilie într-un strat uniform peste crema de ciocolată.
Așezați fursecurile peste crema de vanilie. Puneți piesa de prelucrat în frigider timp de 1 oră. Când desertul s-a întărit, tăiați-l în bucăți de mărimea unui fursec.
Serviți delicatesa finită rece. Le poți presăra pe margini cu fulgi de cocos sau bucăți de ciocolată.
Pofta buna!
Sursa: https://zhyttia.com.ua/tistechko-bez-vypichky-z-pechyva-ta-dvoh-vydiv-kremu/