Desert

Prăjitură delicioasă fără coacere făcută din fursecuri și două tipuri de cremă

 

 

Prăjitură delicioasă fără coacere făcută din fursecuri și două tipuri de cremă

Ingrediente:

Fursecuri – 200 g
Lapte – 600 ml
Zahăr pudră – 180 g
Zahăr vanilat – 20 g
Smântână– 500 ml
Budincă de ciocolată – 200 g
Budincă de vanilie – 100 g

Mod de preparare:

Mai întâi, așezați forma pe un vas plat. Așezați fursecurile într-un singur strat. Acum pregătiți crema de ciocolată.

Pentru a face acest lucru, turnați jumătate din lapte într-un bol adânc.

Prăjitură fără coacere făcută din fursecuri și două tipuri de cremă

Turnați jumătate din smântână în lapte, adăugați jumătate din zahărul pudră, 10 g de vanilină și 100 g de budincă de ciocolată.

Bateți amestecul cu un mixer până obțineți o masă pufoasă și omogenă.

Întindeți-l cu un strat de fursecuri. Puneți piesa de prelucrat în frigider timp de 30 de minute. Între timp, pregătiți crema de vanilie.

Pentru a face acest lucru, adăugați smântâna rămasă în laptele rămas.

Bateți acest amestec cu un mixer până obțineți o masă omogenă și pufoasă formată din 90 g de zahăr pudră, 10 g de vanilină și 100 g de budincă de vanilie.

Întindeți crema de vanilie într-un strat uniform peste crema de ciocolată.

Prăjitură fără coacere făcută din fursecuri și două tipuri de cremă

Așezați fursecurile peste crema de vanilie. Puneți piesa de prelucrat în frigider timp de 1 oră. Când desertul s-a întărit, tăiați-l în bucăți de mărimea unui fursec.

Prăjitură fără coacere făcută din fursecuri și două tipuri de cremă

Serviți delicatesa finită rece. Le poți presăra pe margini cu fulgi de cocos sau bucăți de ciocolată.

 

Pofta  buna!

 

Sursa: https://zhyttia.com.ua/tistechko-bez-vypichky-z-pechyva-ta-dvoh-vydiv-kremu/