Ingrediente:
- napolitane cu aromă de cacao – 250 g
cremă:
- smântână – 400 g
- cremă de brânză – 400 g
- zahăr pudră – 150 g
decor:
- ciocolată neagră – 150 g
- nuci – 60 g
- nuci măcinate – 60 g
Mod de preparare:
1. Puneți smântâna și zahărul pudră într-un bol oval. Mixați cu un blender până obțineți o consistență omogenă.
Adăugați cremă de brânză. Amestecă totul împreună cu un tel.
Apoi adăugați restul de cremă de brânză și amestecați totul ușor din nou. Vei obține cremă.
2. Întindeți crema pe toată suprafața unui bol detașabil de 20 x 32 cm.
3. Așezați napolitanele cu aromă de cacao uniform una lângă alta pe cremă, cu mici spații.
4. Întindeți din nou crema uniform pe suprafață. Așezați napolitanele deasupra ca înainte. Încă o dată, întindeți ușor și uniform pe suprafață.
5. Puneți la frigider timp de 2 ore.
6. Pentru decor: Tocați ciocolata caldă mărunt și fin. Decorați marginile fiecărei laturi cu ea. Decorați suprafața cu nuci decojite și presărați centrul cu nuci măcinate.
Poftă bună!