Ingrediente:
- 250 g biscuiți
- 2 banane
- 80 g budincă de caramel
- 1 litru de lapte
- 100 g ciocolată (pentru glazură)
- 100g zahăr
- căpsuni
Mod de preparare:
1. Spargeți fursecurile pe fundul formei.
2. Adăugați bananele feliate.
3. Urmează un alt strat de fursecuri.
4. Între timp, vom face budincă de caramel în mod clasic.
5. După ce budinca s-a răcit, turnați-o în formă.
6. Apoi puneți-l la frigider pentru cel puțin 2 ore.
7. După ce scoți, decorează cu ciocolată topită și ești gata!
Sfaturi:
- Puteți înlocui bananele cu căpșuni, zmeură sau piersici.
- Amestecă o lingură de lichior de caramel în budincă pentru o versiune pentru adulți.
- Acoperiți forma cu folie alimentară în prealabil pentru a o scoate ușor.
- Încearcă o variantă cu fursecuri BeBe cu cacao – acestea adaugă o altă dimensiune de aromă.
Poftă bună!